"Bila sam izložena zlostavljanju profesora" Alka Vuica o agoniji odrastanja u maloj sredini - uvek je bila trn u oku

18.06.2023

10:37

0

Pevačica otkrila nepoznate detalje iz života

"Bila sam izložena zlostavljanju profesora" Alka Vuica o agoniji odrastanja u maloj sredini - uvek je bila trn u oku
Alka Vuica - Copyright Printscreen Youtube/RTV Pink

Hrvatska pevačica Alka Vuica poslednjih dana aktuelna je u domaćim medijima, a sada je gostujući u emisiji "Magazin In" otkrila nepoznate detalje iz života.

Naime, Alka je na konstataciju voditeljke Sanje Marinković da je samopouzdanje najatraktivnija stvar na ženi i muškarcu priznala da ga je uvek imala, ali dozirano.

Printscreen Youtube/RTV Pink
Alka Vuica i Sanja Grujić

- Ja sam imala samopuzdanja, ali ne previše! Mislim da sam se spasla time što sam uvek bila buntovna, zato što sam iskakala i bila drugačija od drugih. Moram da kažem da sam bila izložena zlostavljanju profesora, takvih nekih ljudi, zato što sam se uvek isticala - rekla je Alka.

- Živela sam u maloj sredini, u Umagu. Provincija je moja mera! Nikada se nisam uklapala. Sve su radili da me spuste, ali nisu uspeli. Moji roditelji nisu radili na mom samopuzdanju, ali sam ja radila sama - kazala je Alka u Magazinu in.

Inače, Alka je nedavno gostujući u emisiji kod Ognjena Amidžića progovorila o svom ljubavnom životu, priznala da su je dosadašnji partneri varali, ali i da najveću ljubav tek očekuje.

Printscreen Youtube/RTV Pink
Magazin In

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike