Prva zajednička fotografija Jugoslava Karića sa misicom: Više se ne kriju

25.02.2022

14:25

0

Par uskoro odlazi na zajedničko putovanje na egzotičnu destinaciju

Prva zajednička fotografija Jugoslava Karića sa misicom: Više se ne kriju
Copyright Jugoslav Karić, Instagram printscreen

Jugoslav Karić, bivši suprug Elene Karman Karić, posle razvoda sa dizajnerkom, otpočeo je novu ljubavnu romansu sa hrvatskom misicom Barbarom Ljiljak. Iako su na sve načine pokušavali da sakriju ljubav, to im nije pošlo za rukom, a za njihovu ljubav se saznalo putem Instagrama.

Naime, nedavno ih je odao Karićev brat, Simon de Karić, koji je na Instagramu manekenku oslovio sa "snajkice", a čini se da misica ne želi više da se krije. 

Ona je sa pratiocima podelila jedan od njihovih zajedničkih trenutaka, kada su ispozirali i sačuvali fotografiju kao uspomenu.

Instagram printscreen/barbara0702_
Jugoslav Karić i Barbara Ljiljak

Inače, njih dvoje su najavili i zajedničko putovanje. Karić je prošle nedelje napisao da uskoro odlazi na egzotičnu destinaciju Bali, a i manekenka je potvrdila da putuje baš na tu lokaciju, te nije bilo teško zaključiti da odlaze zajedno. Da bivša mis univerzuma Hrvatske uživa s biznismenom, dokaz je i to da zbog njega često dolazi u Beograd.

Kako se ranije pisalo, Karić se trudi da udovolji misici u svemu, te joj je tako i ulepšao rođendan i kupio skupocenu limuzinu od 100.000 evra.

Kako je automobil bio nepropisno parkiran, policija je morala da reaguje. 

Proverom je utvrđeno da je automobil rođendanski poklon te je obavljena i njegova provera, pri čemu se nije utvrdilo ništa nije sporno. Policija je izdala naredbu da se s vozila ukloni tkanina i da se ono premesti na za to zakonom predviđeno parking mesto, što je odmah  i učinjeno. 

Bonus video: 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike