Slađana Milošević zgranula javnost! Pevačica ozbiljno smršala, bez frizure i šminke sad izgleda ovako (FOTO)

16.06.2023

13:20

0

Javnost je obično viđa u totalno drugačijem izdanju, pa je mnogi na trenutak nisu ni prepoznali

Slađana Milošević zgranula javnost! Pevačica ozbiljno smršala, bez frizure i šminke sad izgleda ovako (FOTO)
Slađana Milošević - Copyright Printscreen ,,Exkluziv"

Slađana Milošević nema koga nije iznenadila objavivši „slefi iz ogledala" na Fejsbuku za koji je ispozirala bez frizure, ali i trunke šminke. Ona je, takođe, značajno mršavija nego što je bila, pa je mnogi „na prvu loptu" nisu ni prepoznali.

- Volim sve bez šminke - glasi komentar koji stoji uz fotografiju pevačice, koja je pre oko tri meseca bila hitno hospitalizovana zbog lošeg zdravstvenog stanja.

- Nalazim se u Kliničkom centru i lečim se već dugo. Jako sam loše, sve se mnogo iskomplikovalo... Sada izlazim na svoj potpis i na sopstvenu odgovornost. Mnogo sam bolesna - govorila je ona tada za domaće medije, zbog čega su se brojni njeni fanovi i zabrinuli.

Slađana Milošević, Printscreen Facebook / Slađana Milošević
 

Podsetimo, Slađana je ispričala kako pati od autoimune bolesti Sjogrenov sindrom - koje je hronično, zapaljensko, reumatoidno oboljenje koje se ispoljava suvim okom, ustima...Hitno je bila hospitalizovana i 2021, pošto joj je bilo iznjenada pozlilo.

Tada, imala je unutrašnje krvarenje, a kako joj se stanje naglo i pogoršalo, lekari su odlučili da je zadrže na bolničkom lečenju.

- Trenutak zdravstvene krize sam, po mišljenju drugih, čudno doživela, ali dobro je što sam imala takav stav. Primila sam to bez panike, iako je bilo kritično. Smatrala sam to nekom vrstom čišćenja. Pošto nemamo dobre mehanizme čišćenja, osim ako se time ne bavimo, negativni materijal se nagomila i eksplodira, na više načina - objasnila je onda „Gloriji" i istakla da je ono što je doživela najverovatnije reakcija organizma ne sve što joj se tada dešavalo.

Slađana Milošević, ATAImages/ Antonio Ahel
 

- Nažalost, rođenjem sam svrstana u kategoriju ljudi koji imaju nežno zdravlje, kako se to nekad govorilo. Navikla sam da se pojavljuju problemi, koje rešavam brzo i efikasno. Poslednji boravak u bolnici trajao je dvadesetak dana. Pogoršanje je nastalo naglo i neočekivano. Ne znam šta se desilo sa mojim organizmom, verovatno je došlo do faze „prenapregnutosti materijala", zbog svega što se u mom životu događa, i jednostavno je odreagovao na mestu najmanjeg otpora, odnosno tamo gde sam najslabija - kazala je Slađana svojevremeno.

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike