Elvisova bivša žena o čudnim navikama kralja rokenrola: Otkrila kako se hranio, pa mnoge ostavila bez reči!

06.01.2023

06:45

0

Mogao je mesecima da „vrti isto", a jedno nije smelo da se sprema kod kuće jer nije podnosio miris

Elvisova bivša žena o čudnim navikama kralja rokenrola: Otkrila kako se hranio, pa mnoge ostavila bez reči!
Prisila Prisli - Copyright Profimedia

Elvis Prisli je, prema rečima njegove nekadašnje supruga Prisile, imao prilično čudne navike kada je ishrana u pitanju. Mesecima je mogao da „tera" isto, dok mu se ne smuči toliko da neku hranu više ne može ni da pogleda.

Obožavao je da užina sendviče s kikiriki puterom, bananama i slaninom, dok je za večeru uglavnom tražio „samo da je nešto s juga".

- Ako je neko takvo jelo, njemu bi se dopadalo - istakla je arhivista Endži Marčiz, oglašavajući se nedavno iz njegove kuhinje, „srca Elvisove kuće", objašnjavajući da to i ne čudi uzimajući u obzir da je na tim jelima i odrastao.

Uživao je i u prženoj piletini, te makaronama sa sirom, tvrdila je ona prisećajući se svega što je Prislila govorila.

- Sve je moglo da prođe, samo da nije riba. Miris ribe nije podnosio, pa to nije smelo ni da se sprema kod kuće. Nikad je u kući nije ni bilo - naglasila je za „Express.co.uk", pa dodala kako je prema Prisilinim tvrdnjama Elvis jednom pola godine proveo na mesu i pireu.

Prisila i Elvis Prisli, Profimedia
 

- Jeo bi tako nešto iznova i iznova, dok mu praktično i ne dosadi.

Kralj rokenrola voleo je i sendviče sa senfom i slaninom, prženi kikiriki puter, hamburgere, grašak... Dok mu se najlepši desert uvek bila i ostala mamina čokoladna torta, do poslednjeg dana.

Podsetimo, prema Elvisovim biografskim podacima, nezdrave navike u ishrani i godine pod izvesnim lekovima značajno su ostavile traga na njegovo zdravlje. Preminuo je u 42. godini na svom imanju, iznenada, 1977. godine.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike