Otkriveno ime sina Džesi Džej! Pevačica pokazala i kako ona i košarkaš provode vreme s njim (FOTO)

12.06.2023

13:15

0

Dečakom su opčinjeni - poznata mama gotovo da i ne ispušta naslednika iz ruku

Otkriveno ime sina Džesi Džej! Pevačica pokazala i kako ona i košarkaš provode vreme s njim (FOTO)
Džesi Džej - Copyright Profimedia

Košarkaš Čenan Kolman otkrio je u emotivnoj poruci ispod jedne objave sa sinom koje ime je s pevačicom Džesi Džej nadenuo mališanu. Par je mnoge raspametio ovim potezom, a poznata majka nizom fotografija s bebom i te kako je „dolila ulje na vatru". 

Naime, privukla je ogromnu pažnju javnosti i prizorima nastalim još u porodilištu, u susret danu kada će obeležiti prvi mesec s bebicom. 

Beba Ben

- I to se desilo. Moj kralj će uskoro napuniti mesec dana. Imao sam visoka očekivanja, ali ti si i njih „prešišao". Otkako si se rodio, posao, hrana, san, sve je to postalo nebitno... 

- Osećam se potpunim kada me pogledaš, uka*iš mi se u ruke i nasmeješ se, kada me popi*kiš dok te presvlačim i time me i nasmeješ, kada me ljubiš a u stvari kao da usisavaš delić mog lica, ramena, vrata, tražeći mamu, kada zaspiš ležeći na meni. Već obožavam život s tobom, toliko si neverovatan i štitiću te do kraja života, učiti šta je dobro, a šta loše, usmeravati te kada ti to bude potrebno, pružati pomoć oko domaćih zadataka, naći nekog ko će da te nauči da speluješ... Biću tvoja najveća podrška u svemu i voleti te bezuslovno - napisao je on u okviru svoje objave, u kojoj je sina nazvao po imenu, Ben Šeli. 

Džesi je i tu objavu „povukla" na svoje „storije", te zasigurno izmamila brojne reakcije svoje fanova. 

 

 

Bonus video: 

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike