Tužna ispovest Džesi Džej posle pobačaja: Zaslužujem da ne ćutim o svom bolu! (FOTO)

24.11.2021

21:54

0

Brojni planovi koje je skovala pali su u vodu čim su joj saopštili da srce bebe više ne kuca...

Tužna ispovest Džesi Džej posle pobačaja: Zaslužujem da ne ćutim o svom bolu! (FOTO)
Džesi Džej Profimedia - Copyright Profimedia

Svetski poznata pevačica Džesi Džej saopštila je putem društvene mreže Instagram da je izgubila bebu. U opširnoj objavi, istakla je kako zaslužuje da ne ćuti o tome koliko je tužna, posle velike životne odluke da danas-sutra dete podiže i sama. Fotografijom za koju je ispozirala u krevetu i s testom na trudnoću privukla je veliku pažnju javnosti, koja ne prestaje da joj šalje reči podrške u komentarima.

- Juče ujutru sam se smejala s govoreći kako „moram da preguram nastup u Los Anđelesu, a da nikome ne kažem da sam u drugom stanju". Već posle podneva sam se mučila kako da uradim isto to, a da se ne srušim. Treći pregled i saznajem da srce bebe više ne kuca. Ovog jutra već shvatam da ne kontrolišem svoje emocije. Možda zažalim što sam ovo objavila. Možda i ne. Bukvalno, ne znam - počela je ona.

- Sve što znam je da želim da pevam večeras. Ne zato što patim, nego zato što mi to pomaže. Za dve godine sam imala dva šoua i mojoj je duši to potrebno. Posebno danas. Znam da će mnogi reći da treba da otkažem. Ali, u ovom trenutku, jedno mi je sasvim jasno. Kao mlada sam zapevala i to me je ispunilo nekom radošću i to se nikad nije promenilo. Moram i kroz ovo da prođem na svoj način. Hoću da budem iskrena, a ne da skrivam kako se osećam. Zaslužujem to. Hoću da sam ja, koliko god to sad mogu da budem. Ne samo za moju publiku, već i za sebe, ali i bebu koja je dala sve od sebe. Znam sebe, pričaću o tome na sceni, takva sam. Zato, umesto suza, mislim da je ovo mnogo bolja opcija - nastavila je.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessie J (@jessiej)

 

- Inače, rešila sam bila da sama podižem dete. Dete je sve što sam ikada želela, a život je kratak. Pravo je čudo što sam ostala u drugom stanju i to je iskustvo koje sigurno neću zaboraviti. Znam da će se ponoviti. Još sam u šoku i tuga je... Neobjašnjiva. ali znam da sam jaka i da ću biti okej. Znam i da su mnoge žene na svetu doživele istu strahotu. Osećam povezanost sa njima. Tako da, vidimo se večeras. Možda se nećemo šaliti kao obično, ali moje srce je tu - zaključila je.

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike