Mile Kitić otkrio kako je Marta reagovala zbog snimka na kom se ljubi sa mlađom devojkom: Njen komentar je hit

11.06.2023

22:55

0

Pevač se pravda da nije baš sve onako kako izgleda

Mile Kitić otkrio kako je Marta reagovala zbog snimka na kom se ljubi sa mlađom devojkom: Njen komentar je hit
Mile Kitić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Mile Kitić neretko u svojim intervjuima ume da se našali na račun braka koji ima sa pevačicom Martom Savić. On je stariji od nje 14 godina, pevač je često navodio da se i po 15 dana ne čuju, ali ljubav im cveta. 

Nedavno je u javnosti isplivao snimak na kom se vidi kako je pevač prisan sa jednom devojkom. S obzirom na to da je Marta pre dve nedelje doputovala iz Dominikane, pevač je otkrio da li mu je supruga pridikovala zbog spornog snimka. 

ATAImages/Antonio Ahel
Mile Kitić

- Pa dobro, devojka je tada došla da se slika. Kada priđu da se slikamo, ponekad se i poljubimo, ali to sve ima granicu. Nije to bilo tako kako se čini, moguće je da je iz tog ugla delovalo odakle je snimljeno delovalo da smo prisni, ali od toga nema ništa. Marta je videla taj snimak i rekla: „Bravo, majstore!"

Podsetimo, ljubavna priča Marte Savić i Mileta Kitića je i više nego zanimljiva. Upoznali u Nemačkoj na jednom slučajnom zajedničkom nastupu. Razmenili su brojeve telefona, a on se potom vratio u Sarajevo. Kitić kaže da ga je Marta kupila na „prvu“ svojim lepim ponašanjem, govorom, očarala ga je kao osoba, a naravno bila je veoma lepa i atraktivna žena.

ATAImages/ Antonio Ahel
Marta Savić i Mile Kitić

- Marta se malo otela u zadnje vreme! (smeh) Kad sam je upoznao bila je tiha, mirna, povučena, odmerena... Imala je 21. godinu, a ja sam, inače, 14 godina stariji od nje. Imao sam ja jedan brak pre nje. Marta me je osvojila jer je lepo pričala, inteligentna je, svideo mi se njen način razmišljanja - kazao je Mile, ističući da je Marta tada bila samo jedna u nizu od lepih žena koje je upoznao, te da se ljubav dogodila tek kasnije. 

- Nisam se zaljubio na prvi pogled u nju jer sam ja tutnjao na sve strane, bilo je žena koliko hoćeš! (smeh) Ona je živela u Nemačkoj, a ja sam tamo odlazio da pevam, pa smo se viđali. Posle je ona počela da dolazi u Srbiju, pa sam je odveo u Južni vetar, gde je snimila pesme ispričao je svojevremeno Mile u emisiji „Premijera - Vikend Specijal“. 

Bonus video:

(Blic)

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike