„Umalo da se udam za Volkova!" Afrika otvorila dušu, a ni Ljupka i Vesna nisu razočarale: Detalji iz života poznatih o kojima se malo zna!

11.06.2023

14:05

0

Pevačice iskoristile svaki minut koji im je bio dat

„Umalo da se udam za Volkova!" Afrika otvorila dušu, a ni Ljupka i Vesna nisu razočarale: Detalji iz života poznatih o kojima se malo zna!
Ljupka Stević, Sandra Afrika, Vesna Đogani - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Ljupka Stević, Sandra Afrika i Vesna Đogani tokom jednog televizijskog gostovanja maksimlano su iskoristile svaki minut koji im je bio dat. Pošto su otvorile dušu na pojedine teme, naime, nastala je prava fešta u okviru emisije „Divan šou". Vesna se, najpre, prisetila odrastanja u Zvečanskoj, te toga kako joj život s majkom nije tada bio nimalo lak.

- Nisam odrasla u domu, ali jedan kratak period detinjstva provela sam u Zvečanskoj. Prijatelji koji su radili s mamom u firmi su me usvojili i krstili, bila sam malo kod mame i malo kod kumova. Tada je bilo teško i grozno. I život s mamom je bio težak. Ove nove generacije to ne znaju, ali u tom periodu bivše Jugoslavije, kad sam ja bila mala, samohrane majke i njihova deca bili su zapostavljeni... Ja sam imala sreću i volju, borbu za život, željna svega i svačega, ali to su bile lekcije - kazala je ona, pa onda nastavila:

„Plašila sam se da mi neko ne ukrade frižider!"

- Posle drugog albuma sa Đoletom mogla sam sebi da kupim stan, ali prvi ili drugi nastup... Kaže on meni, biće to sve dobro i, krene tako i, krenu dobro ljudi da reaguju na mene. On je procenio da će biti okej i davao mi je dosta love. Imala sam 22 godine i rekoh, hoću da trajem dugo, jer mi se baš sviđa i, tako sam nastavila da radim i uspela da kupim stan, a simbol sigurnosti bili su mi zamrzivač i frižider. Verujte da sam se plašila da mi neko ne ukrade moj frižider! - nasmejala se tada.

Sandra Afrika je, sa druge strane, priznala kako se zamalo i udala za Vladimira Volkova, s kojim je obnovila ljubav.

„Napravili smo i spisak zvanica!"

Sandra Afrika, ATAImages/Antonio Ahel
 

- Trebalo je da se udam za Vladimira Volkova. Napravili smo spisak zvanica, ali izjalovilo se. Eto, to se desilo - kazala je ona.  

Voditelja pomenute emisije onda je zanimalo kako je koja gošća zaradila svoj prvi honorar.

- Sećam se prvog honorara od dinara do dinara, koliko sam tačno zaradila. Sa Ćirom sam pevala u nekom klubu u Cirihu. Otišli smo kući i dan-danas taj novac moj menadžer Mikiša čuva. Nije potrošen nijedan dinar, nijedan evro, to mi je kao talija, Mikiša sve meša s tim prvim honorarom, da se množi - objasnila je pevačica, dok je njena koleginica Vesna prvo zaradila deset maraka jer je držala časove u grupi kod tadašnjeg bračnog para, Đoleta i Slađe.  

Vesna Đogani, ATAImages/M. M.
 

Stevićeva je, pak, imala negativno iskustvo na tom polju.

- Prvi honorar mi je bio u Požarevcu. Nemam lepo iskustvo, jer me tada sabotirala koleginica, nisam imala ni mikrofon. Pevala sam tridesetak pesama, pre toga sam imala iskustva u folkloru, nije htela da mi ustupi mikrofon, rekla mi je da mekećem i pitala me kako sam se to obukla... Izvređala me, nije želela da mi pomogne. Strašno - zaključila je ona u pomenutoj emisiji.

Ljupka Stević, M.M./ATAImages
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike