„Niko me nije hvalio, pa sam sumnjala u sebe!" Vesna Đogani jedva je pobedila svoju nesigurnost

14.05.2023

13:05

0

Jedna žena pomogla joj je da shvati o čemu se u stvari radi

„Niko me nije hvalio, pa sam sumnjala u sebe!" Vesna Đogani jedva je pobedila svoju nesigurnost
Vesna Đogani - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Vesna Đogani se, gostujući u jednoj emisiji, dotakla svoje nesigurnosti i velike borbe s istom, iz koje je na svu sreću izašla kao pobednik. svojevremeno, pevačica je i te kako sumnjala u sebe jer je, između ostalog, niko nije hvalio.

To je na nju uticalo i tako da se zapita - da li je dovoljno dobra da bude tu gde jeste.

Vesna Đogani, ATAImages/M. M.
 

- Po tuđem uticaju sam živela. Onda sam shvatila da više ne mogu da izdržim i eksplodirala sam. Ne znam da li sam pobedila sve brige, ali je važno da sam sada srećna i zadovoljna - počela je ona u „Magazinu IN", pa i apelovala posebno na mlađe devojke:

- Apelovala bih na mlade devojke koje slušaju sada ovo da, ako žive u toksičnoj vezi, braku ili društvu i ne shvataju ono što ih nervira, jako je bitno da to prepoznaju i utiču na to.

Zatim, pevačica je nastavila svoju priču.

„Muškarci se plaše!"

- Sećam kada sam počela da igram sa Đoletom, bile su tamo prelepe devojke, ne zna se koja je lepša, koja je zgodnija. Uglavnom su svi komentarisali kako su druge devojke lepe, a mene niko nije hvalio. Pitala sam Đoleta da li sam lepa, jer sam jako sumnjala u sebe. Prošlo je neko vreme i došla je neka žena i rekla: „Pa kako očekuješ da ti neko priđe i da te pohvali kad si ovakva, prelepa, jaka, uspešna" i, onda sam shvatila da se muškarci plaše da ti priđu i udele direktno kompliment, već idu izokola, a onda i to utiče na tebe - objasnila je ona.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike