Ljupka Stević ponovo zaljubljena: "Videćemo za tri meseca kalkulaciju!" Pomenula i skandal sa generalom!

12.05.2023

14:06

0

Kaže da se oporavila od svega

Ljupka Stević ponovo zaljubljena: "Videćemo za tri meseca kalkulaciju!" Pomenula i skandal sa generalom!
Ljupka Stević - Copyright ATA Images/Milan Maričić

Kada se ljubani brodolom Ljupke Stević završio i skandalom, jer je svog tadašnjeg partnera generala Dragišu Simića prisluškivala, te mu zbog prevare razlupala automobil, mediji su danima brujali o tome, a sada je ispričala da je posle više od dve godine ponovo zaljubljena.

– Najteže trenutke koja sam imala prebrodila sam sama bez ikakve stručne pomoći kada su mnogi mislili da će to biti kataklizma za jednu ranjivu osobu, ali ja od malena imam tu snagu da na kraju sve vojnički prebrodim – tvrdi Ljupka, ne želeći više da priča na taj način o svom privatnom životu.

ATAImages/ Antonio Ahel
Dragiša Simić

– U ljubavi sam iskrena, nikada ne krijem emocije i sve kažem u lice. Ljubav je nešto što nam drži osmeh na licu i to je lep osećaj. Da, zaljubljena sam i ovo je premijerno priznanj e– otkrila je Stevićeva, koja želi da u novoj vezi sve ide svojim tokom bez previše očekivanja i razmišljanja.

– Jako sam čvrsto i stabilno na zemlji, svesna situacije. Ne očekujem ništa, ne nadam se, imam svoje životne planove, a što se ljubavi tiče, videćemo za tri meseca kalklulaciju – rekla je pevačica za Grand.online.

Podsetimo, ona je bila deset godina u vezi sa Simićem, ali kada je počela da sumnja da je vara postavila mu je prisluškivač u automobil, koji je, nakon saznanja da je bio u šemi sa klinkama, razlupala vozilo, te rasekla ruku.

ATAImages/Antonio Ahel
Ljupka Stević

Ona je tada objasnila svoj potez, duboko razočarana i povređena.

– Ja sam mu postavila prisluškivač u automobil i sve sam čula svojim ušima. On je hteo da uživa u svojoj vili na Avali sa tri klinke, koje je pozivao da skinu kupaći, da uživaju, da im bude lepo. Lagao me je bar pet godina da je pred razvodom, a za to vreme je dolazio kod mene da spava, putovali smo, a govorio je da tamo ide samo da vidi decu – ogorčeno je ispričala tada Ljupka ispričala za 24sedam, dodajući da se nadala sasvim drugačijem životu.

- Sada kad je trebalo da planiramo proširenje porodice, ja sam predosetila da se nešto desilo.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike