„Mogla sam da ostanem nepokretna, da poginem!" Bobakova ne zaboravlja kakvu je saobraćajku doživela: Prevrtala se, auto ostao smrskan!

10.06.2023

15:55

0

Neobazrivost, pa bušna guma, je mogla mnogo da je košta

„Mogla sam da ostanem nepokretna, da poginem!" Bobakova ne zaboravlja kakvu je saobraćajku doživela: Prevrtala se, auto ostao smrskan!
Barbara Bobak - Copyright ATAImages/Mateja Stanisavljević

Barbara Bobak dan-danas pamti saobraćajku koja joj se dogodila pre oko dve godine, a u kojoj na svu sreću nije zadobila nikakve povrede. Vozilo je ostalo smrskano, a pevačicu je najpre neobazrivost, prema sopstvenom priznanju, mogla baš da košta. Otad, na život gleda potpuno drugačijim očima.

– Kada je sve to prošlo, ta bolnica, taj pregled i sreća da mi ništa nije bilo na čemu zahvaljujem Bogu, shvatila sam mnoge stvari. To me je navelo da treba da usporim, da više obraćam pažnju na okolinu, pa i u toj vožnji koja je deo svakodnevnog života. Ja sam neobazrivo vozila i to je navelo da u sekundi može da vam se okrene ili završi život – počela je pevačica, pa dodala:

„Pukla mi je guma, auto izleteo..."

– Tada sam mogla da poginem ili da ostanem nepokretna. Tako sam se isprevrtala, a nije bila moja krivica. Pukla mi je guma i samo mi je izleteo auto. U tim momentima adrenalina, nisam bila svesna šta se dešava, dok sam se prevrtala u glavi mi je bilo: „Jao, jel moguće da se meni ovo dešava?“ Ni u jednom trenutku nije smrt i povreda opcija, samo to pitanje: „Zašto sad ovo?“ Moj mozak tako radi da ja sklonim opasnost i razmišljam kako da se izvučem i to je to – objasnila je u emisiji „Bez filtera sa Saro Miom".

Sa druge strane, dotakla se i finansija pa priznala da ima problema s organizovanjem istih. Često pare, naime, troši na potpune gluposti, pa je tatu „uposlila" da joj oko toga pomogne.

Barbara Bobak, ATAImages/Antonio Ahel
 

– Zadužila sam oca da mi čuva pare. On mi daje „na kašičicu" koliko mi treba, ostalo ide na štedni račun da se skućim, pošto sam i dalje pod kirijom, pa radima na tome - izjavila je u okviruiste emisije Barbara.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike