Lukas izbacio novi hit! Progovorio o zaradi, premijeri „Kafane", pa velikom koncertu koji priprema za novembar: Drugačije je od svega dosad!

09.06.2023

12:47

0

Pevač očekuje veoma interesantno veče, koje će se dugo pamtiti

Lukas izbacio novi hit! Progovorio o zaradi, premijeri „Kafane", pa velikom koncertu koji priprema za novembar: Drugačije je od svega dosad!
Aca Lukas - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Aca Lukas predstavio je javnosti novu pesmu koja nosi naziv „Zašto plačeš mila majko", u susret premijeri filma „Kafana na Balkanu", a potom i koncerta koji će odmah zatim održati u Štark areni 3. novembra. Hit je pevač sam napisao, komponovao, te aranžirao, napominje „Alo", kao i još nekoliko numera koje će javnost imati priliku da čuje u filmu snimljenom po njegovoj knjizi „Ovo sam ja".

Ona prati životni put i prekretnicu glavnog protagoniste Peđe, kog tumači glumac Mladen Sovilj.

 

 

Lukas je svakako jedna od retkih javnih ličnosti koja je napunila mnoge arene po regionu i to nekoliko puta, po kojoj je pisana knjiga, te čiju ćemo životnu priču uskoro videti i na filmu. Na te teme, ali i o tome da li je uspeo neke stvari iz života da sakrije od javnosti, za pomenute medije je izjavio:

- Nisam nikada nudio ništa medijima na izvolte. Sve što ste saznali i nije me bilo briga da znate, ono što je trebalo da ostane između mene i nekih ljudi tu je i ostalo u to budite sigurni.

Dotakavši se novih projekata, naglasio je kako su mu finansije jedan od glavnih motiva.

- Rekao sam više puta da ne treba da ostanem upamćen kao neki lik što je izmislio struju ili toplu vodu. Bavljenje muzikom pa čak i film smatram kao biznis i posao i iskreno sve ovo radim da zaradim što više novca. Taj koncert 3. novembra biće malo drugačiji od svega ovog što smo do sada radili, očekujem baš interesantno veče - iskren je bio on.

Aca Lukas, Borislav Zdrinja/ZIPAPHOTO/ATAImages
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike