Lukas o upoznavanju sa Ramacotijem! On je strašan muzičar, spontan, ima jedan ritual pred nastup: Čuva se, nije kao ja

22.04.2023

13:42

0

Aca je uživao na koncertu italijanske zvezde

Lukas o upoznavanju sa Ramacotijem! On je strašan muzičar, spontan, ima jedan ritual pred nastup: Čuva se, nije kao ja
Aca Lukas i Eros Ramacoti - Copyright Instagram screenshot / aleksandar_vuksanovic_official

Italijanska zvezda Eros Ramacoti, sinoć je održao koncert u krcatoj Štark Areni, a njegovi obožavaoci su ga pozdravili ovacijama.

Da organizacija bude na zavidnom novu, potrudila se Hajp produkcija, a Aca Lukas je imao tu čast i da upozna Ramacotija, razmene koju reč pred koncert, a za 24sedam Lukas je ispričao sve o upoznavanju sa Erosom. 

Ekipa našeg portala je stupila u kontakt sa Lukasom pred njegov odlazak u inostranstvo, a on nam je otkrio kakve utiske nosi sa Erosovog koncerta, čime ga je italijanska zvezda oduševila, a otkrio nam je i kakav ritual Ramacoti obavlja pre izlaska na scenu. 

- On je strašan muzičar, ima fantastičan bend, sve je bilo super. Organizacija je bila fenomenalna. Hype je to odradio najbolje što je mogao, sve je bilo na svetskom nivou - kaže Lukas, te otkriva čime ga je Eros oduševio: 

- Tako je, prvi put smo se lično upoznali. Najviše mi se dopalo to što je tako neposredan i spontan, normalan čovek. Ima proceduru, neki ritual pred nastup. Inhalira se i čuva se, nije kao ja (smeh) - priča Lukas ističući da je uživao u nastupu:

- Volim to da vidim, da prisustvujem takvom događaju. Sa tehničke strane, meni je sve to super izgledalo. 

Podsetimo, Ramacoti je koncert otvorio naslovnom pesmom najnovijeg albuma, „Battito infinito”, a potom i pozdravio publiku na srpskom jeziku, a njegovom koncertu su prisustvovala brojna imena javne scene.

- Dobro veče, Beograd! - kazao je Eros, a potom nastavio da niže hitove. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike