Klavijaturista „Slipknota" napušta poznati bend? Sa njima je svirao 27 godina: Ozbiljna drama među fanovima!

09.06.2023

07:45

0

Šon Kran se, s druge strane, neće pridružiti ekipi na turneji zbog problema sa zdravljem koje ima njegova supruga

Klavijaturista „Slipknota" napušta poznati bend? Sa njima je svirao 27 godina: Ozbiljna drama među fanovima!
Kreg Džouns - Copyright Profimedia

Hevi metal bend „Slipknot" objavio je da se rastaje od klavijaturiste Krega Džounsa, posle 27 godina koliko su svi skupa proveli. 

- Obaveštavamo vas da su nam se putevi rastali s Kregom Džounsom. Želimo mu sve najbolje - pisalo je u objavi grupe na društvenim mrežama koja je brzo nestala, ali je i svakako podigla ogromnu prašinu među fanovima, napominje „The Daily Mail". 

Džouns se sastavu, podsećanja radi, pridružio 1996. godine i sa njima je snimio sedam studijskih albuma. Maska koju je nosio na glavi njegov je zaštitni znak - uvek ju je imao na nastupima. O odlasku iz „Slipknota" još se nije i javno oglaso, ali je čitava priča veoma razočarala dugogodišnje obožavaoce. 

- „Slipknot" je Kregu dao otkaz posle 27 godina?! Šta kog đavola? - pitao se jedan tviteraš, pa dodao:

- Kakav bedak. Uvek se isticao, što zbog talenta, tako i zbog maske. 

Klavijatursita ,,Slipknota" napušta bend? Profimedia
 

- Kakva glupost... Ničim izazvano, pa bez ikakvog objašnjenja, objava onda izbrisana, nije prošlo sat vremena. Ma, nepoštovanje! - dodao je drugi. 

Svakako, bilo je i onih koji nisu „na prvu" pomislili da je odlazak ovog muzičara loša stvar, niti da je rezultat kakve svađe. 

- Možda je čovek prosto hteo da se penzioniše, posveti porodici, možda nije dobro zdravstveno... Ko zna. Samo zato što je usledila promena, ne znači da je loša - pisali su takvi. 

Inače, vest o Kregovom odlasku odjeknula je malo po saznanju da Šon Kran neće ići na turneju po Evropi s bendom, jer brine o svojoj supruzi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Slipknot (@slipknot)

 

- Samo bih da vam kažem da sam kod kuće i da vodim računa o svojoj ženi, koja prolazi kroz izvesne zdravstvene probleme. Vraćam se čim budem mogao - istakao je on na Instagramu u sredu. 

- Već nas je isto mučilo, prošli smo dobro i, kao i uvek, hvala vam svima na ljubavi i podršci koju šaljete. Vidimo se brzo - dodao je. 

Iako ovoga puta nije zalazio u veće detalje, ranije je otvorio dušu - o njenoj borbi s Kronovom bolešću. 

- Zdravlje je najdragocenija stvar koju možete imati na ovom svetu, ne biste li uspeli u životu. Trenutno, ja prolazim kroz pakao... - kazao je bio on svojevremeno u intervjuu za „Des Moines Register". 

Par je, inače, imao četvoro dece i Šonu je porodica uvek bila broj jedan.

Najmlađu ćerku, međutim, izgubio je 2019, kada se predozirala nekoliko dana pošto su proslavili njenih pet meseci otkako je potpuno trezna. Imala je 22 godine. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike