Članovi jednog od najpopularnijih boj bendova ponovo na okupu: Imaju velike planove

13.12.2020

17:45 >> 17:08

0

Pre dve decenije bili su prava senzacija

Članovi jednog od najpopularnijih boj bendova ponovo na okupu: Imaju velike planove
Copyright Profimedija

Članovi jednog od nekada najpopularnijih boj bendova, “Blue”, navodno se ponovo okupljaju kako bi 2021. turnejom proslavili 20 godina postojanja.

Dankan Džejms, Li Rajan, Sajmon Ueb i Entoni Kosta žele, prema rečima izvora bliskog njima, da sa fanovima proslave jubilej.

– Želeli smo da uradimo nešto za našu 20. godišnjicu, ali zbog koronavirusa teško je da se okupimo. Svašta može da se desi, jer smo mi zaista dobri drugovi – rekao je Dankan za “The Sun”.

Grupa je formirana 2000. godine, dok su prvi album “All Rise” objavili 2001, a više detalja o potencijalnoj turneji otkrio je neimenovani izvor.

– Oni su zaista ponosni što su odoleli testu vremena i što se mnoge njihove pesme i dalje puštaju na radiju. Dvadeseta godišnjica nije mala stvar da je ne bi obeležili. Oni su svesni da imaju odanu bazu fanova zbog kojih žele da nastupaju, pa će sigurno napraviti sepktakl 2021. godine – rekao je izvor.

Četvorka iz benda nije imala mnogo uspeha u solo karijerama, a od napuštanja grupe prošli su i kroz finansijske poteškoće. Svi članovi benda bankrotirali su u roku od tri godine, od 2012. do 2015, tvrdeći da “nisu dobijali ni penija” od onoga što su zaradili.

PROČITAJTE JOŠ:

Humanost na delu: Džejson Momoa iznenadio dečaka obolelog od raka poklonom koji je najviše želeo

Bivša tužila Šaju za zlostavljanje, a Sia dodala so na ranu: On je patološki lažov, evo šta je meni uradio!

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike