"Moja velika ljubav više nije među živima" Jovana Jeremić otvorila dušu o bivšem: Bio je dosta stariji od mene

29.05.2023

16:44

1

Voditeljka je bila ludo zaljubljena u njega

"Moja velika ljubav više nije među živima" Jovana Jeremić otvorila dušu o bivšem: Bio je dosta stariji od mene
Jovana Jeremić - Copyright Youtube screenshot „Emisija Premijera"

Voditeljka Jovana Jeremić ugostila je jednu medijsku ekipu na snimanju svog spota za debitantsku pesmu "Roleks" čiju premijeru je najavila za jun u emisiji kod Ognjena Amidžića.

Jeremićeva ističe da ova pesma predstavlja ostvarenje njenog sna i otkriva kako je uopšte došlo do toga da uplovi u pevačke vode.

- To je nešto što sam ja ceo život želela. Počela sam na "Pinku" u emisiji "Pop-rock kids", tada sam bila druga. Uvek mi je životna želja bila da budem pevačica, međutim nisam to postala, postala sam šoumen i, mogu slobodno neskromno da kažem, najuticajnije TV lice na Balkanu. "Novo vikend jutro" gleda region i to je emisija koja je najgledaniji jutarnji program i druga po gledanosti emisija u odnosu na sve televizije - počela je Jovana.

Youtube screenshot „Emisija Premijera"
Jovana Jeremić

- Dobila sam datoteku na Vajberu, broj telefona mi je bio nepoznat. Kliknem ja na datoteku i meni krene pesma... Ja čujem svoj glas, a ja nisam pevala... Odslušam pesmu i šokiram se, jer pesma je apsolutni hit! Okrenem broj telefona, kaže mi: "Zdravo, ja sam Devla, ne znam da li me se sećaš. Napoleonu i meni si ti pomogla pre sedam godina i mi smo u znak zahvalnosti, jer smo uspeli i sada smo producenti svih poznatih izvođača trep scene, rešili da ti uradimo pesmu. Pomogla si nam da ostvarimo naš životni san, sada ćemo ti pomoći da ti ostvariš svoj".

Nakon što su joj muzički producenti saopštili da je pesma koju je poslušala urađena za nju, voditeljka se rasplakala.

- Ja sam počela da plačem, moram da priznam, pogodilo me je to. Uvek pomažem ljudima, to radim na dnevnom nivou, nikada nisam gledala da li će to da mi se vrati. Pesma je o meni kao seks simbolu današnjice, Srbije, Balkana. Pesma govori o mom životu, on peva o meni, a ja se pojavljujem u nekim delovima. Spot koji snimam je jako skup, puno košta - priča ona.

Youtube screenshot „Emisija Premijera"
Jovana Jeremić

Jovana priznaje da zbog pevanja ne planira da ostavi voditeljstvo, ali ipak planira nastupe, za koje već ima osmišljen plan.

- Nikada neću ostaviti "Novo vikend jutro" na Pinku, pevanje može da bude samo uz to. Volela bih da ova pesma zaživi, volela bih da imam svoje nastupe koji će trajati 45 minuta, sat vremena, koji će biti mešavina šoua sa pesmom, kao mjuzikl. Ja sam šoumen, nisam pevačica. Ako budem nastupala, moji nastupi će biti kratki, slatki i skupi.

Za kraj intervjua, Jovana se prisetila svoje velike ljubavi koja više nije među živima.

- Imala sam momka kog sam mnogo volela, bio je dosta stariji od mene. Nažalost, on više nije sa nama, nije živ. Bio je moja velika ljubav u prošlosti, kada sam bila u dvadesetim godinama. On je znao mene u jednom minutu, koji ima šezdeset sekundi, šezdeset puta da pozove. Problem kod mnogih očajnih žena je što svašta nazivaju ljubavlju, a ljubav je vrlo jasna. Kad te neko hoće, ne postoji prepreka. Sve drugo su laži, obmane i manipulacije - poručila je Jovana u emisiji "Premijera".

Youtube screenshot „Emisija Premijera"
Jovana Jeremić

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike