Leonardo Dikaprio uhvaćen na brodu u Španiji sa 26 godina mlađom manekenkom: Pokušavao da se sakrije od paparaca! (FOTO)

07.06.2023

07:45

0

Glumac je sve vreme nosio masku na licu kako ga ne bi prepoznali

Leonardo Dikaprio uhvaćen na brodu u Španiji sa 26 godina mlađom manekenkom: Pokušavao da se sakrije od paparaca! (FOTO)
Leonardo DiKaprio na Ibici - Copyright Profimedia

Holivudski zavodnik Leonardo Dikaprio rešio je da sa prijateljima ode na odmor, pa je tako uslikan na ostrvu Formentera, nedaleko od Ibice. 

U njegovom društvu bila je i manekenka Megan Roš, koja je od njega mlađa 26 godina. Međutim, kako se navodi, njih dvoje nisu romantično povezani, već je ona u vezi sa glumčevim prijateljem.

Megan je, inače, poznata u svetu po saradnji sa najboljim dizajnerima današnjice, a do sada je učestvovala u brojnim modnim kampanjama. 

Glumac je, namerno ili ne, nosio masku na licu, ali nije poznato da li možda ima nekih zdravstvenih problema ili je ovo bio način da se sakrije od paparaca. 

Oni su čamcem prevezeni do broda na kom su uživali, a glumac je bio u opuštenom izdanju, prikladnom za mesto na kom se nalazi. 

Sa kim su ga povezivali poslednjih meseci

Ljubavni život Leonarda Dikaprija mnoge intrigira, pogotovo što ga svi prozivaju da voli da se zabavlja sa isključivo mladim devojkama, i to do 25 godina.

Nedavno su se, doduše, pojavili napisi da je u vezi sa Majom Džemom (28), voditeljkom, ali je ona to demantovala. Kako se pisalo, njih dvoje su izlazii dve noći zaredom u Londonu u februaru ove godine.

Profimedia
Leonardo Dikaprio

Pored nje, šuškalo se da je viđen sa manekenkom Džozi Redmond (21) i Eden Polani (19), ali je sam glumac negirao da je u bilo kakvom odnosu sa njima.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike