Hit scena na nastupu Nataše Bekvalac! Obožavateljka joj sipala viski! (FOTO)

18.05.2023

14:48

0

Pevačica ne počinje nastup bez čašice viskija

Hit scena na nastupu Nataše Bekvalac! Obožavateljka joj sipala viski! (FOTO)
Nataša Bekvalac - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Pevačica Nataša Bekvalac sinoć je održala koncert u Zagrebu, a za njeno dobro raspoloženje je bila zaslužena, osim publike i jedna čaša viskija. 

Bekvalčeva je izvedbom svojih najvećih hitova razgalila publiku koja je sa njom pevala uglas, a neki pevačicini obožavatelji su sa njom podelili i piće. 

Naime, jedna od devojaka prišla je bini i Bekvalčevoj sipala piće, što je pevačicu nasmejalo, ali je rado prihvatila. Zahvalila se gošći, a potom nastavila da zabavlja publiku. 

Za ovaj nastup, Bekvalčeva je izabrala elegantnu, a uz sve to i provokativnu odevnu kombinaciju. U pitanju je crna providna haljinu sa cirkonima ispod koje je imala samo brus i donji veš u istoj boji. 

Još jedno iznenađenje imala je na nastupu kada joj se na bini pridružio Sandi Cenov sa kojim je otpevala veliki hit „Kad zamirišu jorgovani”. 

Podsetimo, jednom prilikom je Bekvalčeva istakla da pred nastup popije jednu čašicu viskija. 

- Inače, ja pre svakog koncerta ili svirke popijem dupli viski sa ledom, večeras nisam, pa ne zamerite. Samo jednom u životu sam počela svirku bez viskija, jer me bilo sramota jer je to počinjalo u šest sati - rekla je pevačica ranije za medije.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike