"Nas dve ne možemo jedna drugu da trpimo"! Rada Manojlović o odnosu sa sestrom: Nije volela nijednog mog momka

05.06.2023

08:53

0

Kako pevačica otkriva, njena sestra Maja se sa svakim njenim partnerom svađala od prvog dana

"Nas dve ne možemo jedna drugu da trpimo"! Rada Manojlović o odnosu sa sestrom: Nije volela nijednog mog momka
Rada i Maja Manojlović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Rada Manojlović sa sestrom Majom, otkako je postala njena menadžerka, pravi uspehe u poslu, ali im na ljubavnom planu ne cvetaju ruže.

Pevačica je sada otkrila da im to ne ide od ruke, jer niko ne bi mogao da podnese njihov tempo života.

ATAImages/ Antonio Ahel
Rada i Marija Manojlović

- Nas dve stvarno ne možemo jedna drugu da trpimo. Ko to bude umeo da trpi, svaka čast. To je opšta histerija, ludnica, danju spavamo, noću budne. Gde da nađemo čoveka, kad da budem sa njim, u kom delu dana? Moja sestra je po 12 sati na telefonu, svađa se sa menadžerima, vlasnicima, kapare, rasprave. To je luda kuća. Ko nas bude trpeo, taj nije normalan - kroz smeh kaže Rada i dodaje:

- Teška sam, koliko god mislim da sam laka u smislu za održavanje, za upotrebu, ne tražim mnogo, u stvari sam naporna. Smeta mi bilo kakav zvuk kada se probudim, sat vremena moraju svi da ćute dok ne popijem tu prvu kafu. Ne volim da slušam muziku u kolima ili da se otvaraju prozori.

Instagram printscreen/_marija_manojlovic_
Rada i Marija Manojlović sa ocem Radetom

Rada je priznala da nikada nije bila ljubomorna, što sada smatra svojom greškom, ali da se vodila time "kako ćeš mene da prevariš, sa kim?". Ona je potom otkrila da se njena sestra Maja nikada nije slagala sa njenim izabranicima.

- Njoj nijedan moj bivši nije bio dobar, sa svima je bila u svađi. Nije ih ona oterala, bila sam ja sa njima po 5-6 godina. Ona je sa njima od prvog dana bila na ratnoj nozi - kroz smeh priznaje pevačica koja ponosno ističe da se Maja odlično snalazi u ulozi menadžerke.

Bonus video:

(Blic)

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike