„Vi se sećate Janka iz tog perioda... ?" Biljana Tipsarević otvoreno o ljubavi, pa braku s proslavljenim teniserom: Majka mi je bila u šoku!

02.06.2023

19:50

0

Kako naglašava - ništa nije bilo ni romantično, niti bajkovito

„Vi se sećate Janka iz tog perioda... ?" Biljana Tipsarević otvoreno o ljubavi, pa braku s proslavljenim teniserom: Majka mi je bila u šoku!
Biljana Tipsarević - Copyright Printscreen ,,Show se nastavlja", TV Blic

Biljana Tipsarević osvrnula se tokom gostovanja u jednoj emisiji na svoju ogromnu ljubav s Jankom Tipsarevićem pa ispričala kako na početku ona - nije baš bila bajkovita. Dosta joj je vremena trebalo da počne da mu veruje, kao tada izuzetno poznatom „istetoviranom plajboju", a sa druge strane, gledala je da se iškoluje pa sama za sebe dotakne zvezde, ne obazirući se mnogo na njegove uspehe.  

U braku su gotovo dve decenije i osnovali su divnu porodicu, međutim, u startu ni njena mama tako nešto nije mogla ni da sanja.

„Zamislite kada sam ga dovela kući..."

- Nije bila ljubav na prvi pogled. Ništa nije bilo ni romantično, ni bajkovito. Jer, svi se sećate kakav je Janko imao imidž tada... ? Pirsinzi, tetovaže. Zamislite kada sam ga dovela kući... Mama i tata kad su ga videli izbušenog i istetoviranog... A važio je i za plejboja. Mama je bila šokirana, ali kada ga je upoznala, sada ga gleda kao rođenog sina i voli. Tata je pratio tenis, tako da je veoma bio upoznat sa njegovom karijerom - istakla je Biljana u emisiji „Šou se nastavlja" koja se emituje na televiziji „Blic", pa dodala:

Biljana Tipsarević, Printscreen ,,Show se nastavlja", TV Blic
 

- Meni je trebalo vremena da on stekne moje poverenje, da ga shvatim ozbiljno i da zavredi moju pažnju, vreme. Tada sam još uvek studirala, nisam ga uopšte preozbiljno hvatala. Ali kako smo se vremenom upoznavali, po različitim životnim vrednostima, stavovima... Vrlo brzo sam uvidela koliko smo slični. I zapravo, neverovatno je koliko smo sličnog karaktera i senzibiliteta. Neki se šale da kao da nas je ista majka rodila - nasmejala se tada.

„On mi je i više od muža!"

- Toliko se dobro poznajemo i funkcionišemo i kao muž i žena, ali ja uvek kažem, da je on meni i više od muža. On je moj najbolji prijatelj. Uvek kažem da je on kao deo mene, kao neki moj unutrašnji organ i ja njegov, toliko smo povezani. Reči su često nepotrebne da bismo objasnili naša osećanja - pričala je, pa je na pitanje voditelja kako izgledaju njihove svađe, odgovorila:

- Od početka smo postavili takav odnos da razgovaramo i da sve razgovormom rešimo. Prva sam izašla sa tim, jer sam veoma transparentna i takva sam u svim međuljudskim odnosima. Prepoznala sam da mogu sa njim da budem tako otvorena i iskrena... Nije brak u svakom momentu idealan. Ljudi brzo odustaju u današnje vreme, puno je razvoda i razlaza. Sve misle da će negde biti bolje, a sve se na kraju svede na isto. Ali mi se zaista trudimo da svaku nesuglasicu rešimo razgovorom. Naravno da su tu kompromisi važni, ali mislim da je ono što je krucijalno, da nema tih nekih većih trzavica, jer smo jako slični.

Biljana i Janko Tipsarević, ATAImages/ A.H.
 

Sa druge strane, kada treba baš da reše neki problem, njih dvoje - zakažu sastanak.

- Nije normalno da nema sukoba, ali nemamo neke svađe da ne pričamo ili da uputimo jedan drugome, ne daj Bože, ružne reči. To funkcioniše tako što mi zakažemo sastanak kada vidimo da nešto nije uredu u odnosu ili da se sa nečim nismo usaglasili. Mi zakažemo sastanak kao poslovni partneri i onda sednemo i razgovaramo. Pogotovo što su nam životi veoma turbulentni i svaki dan je organizovan u minut. Često putujemo i često smo razdvojeni. To je bilo od starta i ne mogu da kažem da mi ne prija, jer tada imam vreme za sebe, da se posvetim sebi i sitnim zadovoljstvima. Ali kada dođe do problema, zakažemo sastanak - objasnila je Biljana u pomenutoj emisiji.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike