Biljana Tipsarević javno priznala da priželjkuje treće dete, samo o tome nije obavestila Janka: Nismo ni pričali na tu temu

19.06.2022

20:15

0

Autor: Marija Mitić

Modna kreatorka bi da dobije bebu kroz pet, šest godina, jer sada za to, kako kaže, nije pravi trenutak

Biljana Tipsarević javno priznala da priželjkuje treće dete, samo o tome nije obavestila Janka: Nismo ni pričali na tu temu
Copyright Biljana i Janko Tipsarević Profimedia

Modna kreatorka Biljana Tipsarević i njen suprug, naš proslavljeni teniser, Janko, iz braka imaju dvoje dece - ćerku Emili i sina Nou. Dizajnerka je sada otkrila da priželjkuje i treće dete, dok sa suprugom još uvek nije pričala o tome.

Ipak, ona ima plan, a to je da rodi treće dete kroz nekih pet, šest godina.

- Volela bih, ali možda tamo za 10 godina. Šalim se naravno, punim 39, pa ne bih mogla baš toliko da čekam. Možda za jedno  pet, šest godina. Volim ja tako da pravim te razlike od šest godina kao što je između Emili i Noe - rekla je modna kreatorka u jednoj emisiji i otkrila zašto im sada nije pravo vreme za bebu.

ATAImages/ A.A.
Biljana Tipsarević

- Mislim da trenutno ni on ni ja ne razmišljamo o tome, jer nismo ni pričali o tome. Mi uvek sve planiramo, kada je za šta realno vreme. Ipak mislim da nije pravo vreme da dobijemo treće dete sada, u trenutku kada moj suprug stalno putuje i gradi kompanije koje su u inostranstvu. Čekamo da se neke stvari malo promene.

 

Biljana se takođe osvrnula i na ćerkicu Emili koja, kako kaže, veoma liči na njenu sestru Jovanu Šešević.

ATAImages/ A.H.
Biljana i Janko Tipsarević

- Ja sam veoma srećna što imam devojčicu, jer sam uvek maštala o tome da imam ćerku kao što je moja sestra. Pošto sam jako ponosna kakav je čovek moja sestra. Nije da verujem u astrologiju, ali po tim karakternim osobinama su identične. Moja sestra i Emili su jarac i devica u horoskopu i kao da ju je Jovana rodila. Karakterno su identične i jako liče. Jako sam srećna što imam sina i ćerku, a sad treće svejedno mi je - zaključila je Biljana.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike