Tipsarevići, iza zatvorenih vrata! Kakvi su stvarno Biljana i Janko kao roditelji, a ko je tu kad oni ne stižu

30.08.2021

14:41 >> 13:58

0

Poznati par uči naslednike da cene sve ono što imaju u životu, kao i da ništa neće dobiti na tacni

Tipsarevići, iza zatvorenih vrata! Kakvi su stvarno Biljana i Janko kao roditelji, a ko je tu kad oni ne stižu
Copyright Biljana i Janko Tipsarević Profimedia

Za Biljanu i Janka Tipsarevića porodica je stub i osnov svega, objašnjava poznata kreatorka. Deci su i ona i teniser veoma posvećeni, ali kada zbog poslovnih obaveza nisu u mogućnosti da provode vreme sa njima, baka i deda drage volje „uskaču”.

Pročitajte još:

– Veliko razumevanje i međusobna podrška mora da postoji. Noa je još beba, ali Emili nje. Svesna je da mama i tata rade, te da imaju obaveze, iz razloga jer volimo i želimo da bude ponosna na nas, da od malih nogu ima radne navike i da ništa neće dobiti na tacni ako se sama ne potrudi – počela je za „Blic” Biljana, pa dodala koliko se oboje trude da ih nauče da cene sve što imaju u životu.

– Trudimo se da ih vaspitavamo da budu srećni i zdravi, da cene sebe i svoju okolinu. Da budu skromni i da cene sve što u životu imaju, a pre svega ljubav i veliku porodicu. Svakako da je beba mala, Noa je napunio tek 15 meseci, a Emili ide u školu i veoma je vredna kada su nastavne aktivnosti u pitanju, ali i vanškolske, u kojima maksimalno učestvujem, jer smatram da je detetu bitno omogućiti da iskusi različite veštine, a na njima je da izaberu svoj omiljeni sport, muziku, umetnost… U svemu tome imamo veliku podršku mojih roditelja koji su tu za sve što treba, kada mi kao roditelji ne stižemo da budemo tu – objasnila je.

Janko Tipsarević ATAImages/Antonio Ahel

Tipsarevići

U svoja četiri zida, porodica obožava izazove.

– …Oboje smo istog karaktera i često dobijamo komentare prijatelja – usporite. Ali mi smo avanturisti u srži, koji vole akciju i nove izazove. Život je jedan i želim da ga živimo punim plućima sa svim lošim i dobrim stvarima koje nas okružuju i koje nam se dešavaju, da na tome učimo i da volimo da nismo stalno u zoni komfora, meni to prija – iskrena je kreatorka.

Biljana Tipsarević ATAImages/Antonio Ahel

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike