„Nadamo se da nas sve kolektivno neće ubiti struja..." Šerifovićevoj pred nastup na brodu zbog ovoga mozak radio 200 na sat! (FOTO)

01.06.2023

20:30

0

Pevačici je i tonjenje prošlo kroz glavu

„Nadamo se da nas sve kolektivno neće ubiti struja..." Šerifovićevoj pred nastup na brodu zbog ovoga mozak radio 200 na sat! (FOTO)
Marija Šerifović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Marija Šerifović pokazala je svojim fanovima u okviru vloga na Jutjubu kako su tekle pripreme, a onda i sam njen nastup na jednom brodu na kom je bila angažovana protekle nedelje. Zbog vremenskih neprilika na koje ni sama nije računala, razne su je misli morile pre nego što se latila mikrofona.

Među istim, bio je i veliki strah - da je ne udari struja dok bude pevala, zbog ogromne kiše koja je tog dana padala.

– ...Desila se sledeća situacija. Nismo se nadali da će da padne ovakva kiša, te su organizatori organizovali šator. Mi se sada nadamo da nas sve kolektivno neće ubiti struja i da nećemo potonuti na ovom ogromnom brodu – istakla je Šerifovićeva tokom generalne probe, ali duhom nije bila klonula.

– Ideja organizatora je da se ukrcam na brod i da oko deset počnem da pevam. Iskreno se nadam da će do tada proći ova kiša i da će sve biti onako kao i treba – nastavila je bila da dokumentuje svaki svoj veći korak, trudeći se da razmišlja pozitivno.

Sreća ju je, na kraju, svakako bila i poslužila.

- Što mi je bilo lepo... Hoću još jednom da iskoristim priliku i da se zahvalim svim ljudima koji su večeras bili na brodu. Hvala što ste baš mene odabrali da vam ulepšam vikend – istakla je na kraju vloga Marija, s osmehom na licu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike