Porodica Nevene Božović i dalje je na Kosovu! Pevačica objasnila kako im prolaze dani: Non-stop smo u kontaktu!

01.06.2023

17:25

0

Ne napušta je nada da će se pronaći najbolje rešenje za sve

Porodica Nevene Božović i dalje je na Kosovu! Pevačica objasnila kako im prolaze dani: Non-stop smo u kontaktu!
Nevena Božović - Copyright Printscreen ,,Kec na jedanaest"

Nevena Božović Ivanović rođena je i odrasla u Kosovskoj Mitrovici, gde i dan-danas ima familije. Gostujući u jednoj emisiji, istakla je kako je često sa njima u kontaktu te da se, zbog čitave situacije, nada najboljem mogućem rešenju.

Svim srecm je, kaže, uz njih i svoje tamošnje sugrađane.

- Svim srcem sam uz svoju familiju i moje sugrađane na Kosovu, nadam se najboljem mogućem rešenju - počela je bila ona u emisiji „Kec na jedanaest", pa se zatim osvrnula na informacije koje je dobila od najbližih, te ispričala kako je trenutno u njenom rodnom kraju.

- Mirno je, to je najbitnije i mislim da treba da šaljemo takvu poruku. Narod koji je dokazao da je toliko istrajan, smiren i strpljiv, treba takav i da ostane - smatra ona i dodaje:

- U stalnom kontaktu sam sa svojom porodicom i nadam se da će se uskoro rešiti sve.

Nevena Božović, ATAImages/Antonio Ahel
 

Nevena se, sa druge strane, u okviru iste emisije dotakla i „Evrosonga", te pobede Lorin sa pesmom „Tattoo". Po njenom mišljenju, pobeda je zaslužena, ali i da se ove 2023. godine odvilo i možda „najslabije takmičenje".  

- Ispratila sam finale. Dopala mi se pesma Švedske, to je njen stil i ne treba da zvuči kao neko drugi. Ona ima svoju interpretaciju koja je meni jako interesantna - kazala je Božovićeva, pa se onda prisetila svog učešča iz 2019, s numerom „Kruna".

„Tipično za Evroviziju..."

- Meni je bilo samo da se plasiram u finale, a kasnije kada sam nastupila u finalu, želela sam da se plasiram što bolje. Kada si tamo, na tim probama, stekneš ti taj utisak kako se kotiraš kod novinara i publike, ali onda možeš i da se iznenadiš u finalu. U mom slučaju se dogodilo da zemlje koje su mi dale najveći broj poena u polufinalu, u finalu mi nisu dale nijedan bod, ali to je tipično za „Evroviziju". Ono što je meni bitno posle svega toga je da predstaviš svoju zemlju na najbolji mogući način, ne samo na toj sceni, već i  da pesma ostane, a mislim da je „Kruna“ najzastupljenija na dečijim takmičenjima i zbog toga mi je srce puno - naglašava pevačica, pa nastavlja:

 

 

- Ove godine mi je bilo najslabije. Finac mi se nije dopao, Italija i Francuska su imale zanimljive nastupe, ali je Švedska bila ubedljivo najbolja. Malo ima pesama, ali ne mogu da kažem da nisu izvođači spremni, jako su profesionalni svi.

Dotakavši se ovogodišnjeg predstavnika Srbije, Luka Bleka, ispričala je kako misli da je veliki uspeh to što se plasirao u finale.

- Sam plasman u finale je veliki uspeh. Ipak, za mene su ubedljivo naše najuspešnije i najbolje pesme na „Evroviziji" „Lane moje“ i „Molitva“, kao i Jelena Tomašević i Konstrakta, koja je napravila pravi bum - zaključila je Nevena u pomenutoj emisiji.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike