Nevena Božović o majčinstvu i poslu kao nikad pre: Teško je, ali uvek nađem način kako da nastavim dalje!

18.01.2023

22:40

1

Pevačica objašnjava kako joj je ljubav veliki pokretač, kako u poslu, tako i privatno

Nevena Božović o majčinstvu i poslu kao nikad pre: Teško je, ali uvek nađem način kako da nastavim dalje!
Nevena Božović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Nevena Božović ostala je dosledna imidžu i pravcu koji je izabrala još na početku svoje karijere. Pevačica ne krije su joj zbog toga svitali i neki teški dani, ali tvrdi da za nju - i nema drugog puta.

- Izabrala sam da se dostojanstveno bavim svojim poslom, to sam naučila od svojih roditelja, ali i od svih profesora koji su me pratili kroz čitavo muzičko obrazovanje. Smatram da je način na koji sam odabrala da se bavila muzikom jedini mogući za mene, tako da u pojedinim situacijama zaista ume da mi bude teško, ali ja nekako uvek idem dalje. Ta ljubav prema muzici, koja me vodi od malih nogu, jača je od svih prepreka – kazala je Nevena za jedne domaće medije, pa nastavila o tome šta je to od čega ne odustaje ni po koju cenu.

Nevena Božović, ATAImages/Amir Hamzagić
 

„Uspeh me neće promeniti!"

- Smatram da svakog dana treba raditi na sebi i tako živim, makar to bila samo jedna stranica knjige koju ću pročitati u toku dana, ali ću iz nje naučiti nešto novo. Uspeh u poslu ne može da me promeni kao osobu - tvrdi ona.

Ono što je jeste umnogome promenilo, ali na privatnom planu, je majčinstvo. Dolazak naslednice Anke ulepšao joj je čitav svet.

- Koliko god se pripremaš, shvatiš u kojoj meri je majčinstvo dragoceno tek onda kad ti se dogodi. Suprug i ja smo maksimalno posvećeni našoj ćerki Anki. Pored moje porodice sve nekako dolazi lakše, spontano i, to je zaista najvažniji izvor sreće - objasnila je Božovićeva za „Lepu i srećnu“.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike