Nevena Božović prvi put o odnosu sa svekrvom! „Sve je drugačije otkako sam majka"

12.04.2022

10:54

1

Pevačica, otkako se ostvarila u ulozi roditelja, naglašava da uživa u svakom danu, da i leže i budi se puna elana iako možda nije ni spavala

Nevena Božović prvi put o odnosu sa svekrvom! „Sve je drugačije otkako sam majka"
salon_kat_01062021_0018 - Copyright ATAImages/G. G.

Nevena Božović je pre nešto više od pola godine sve poslovne obaveze „stavila na pauzu", kako bi se maksimalno posvetila ćerki Aniki, koja je tada tek bila došla na svet. 

Uloga majke joj i te kako prija i kaže da se veoma dobro snašla, a veliku pomoć, priznaje, ima kako od svojih roditelja, tako i od muževljeve sestre i majke.

Ovo je prvi put da se pevačica dotakla Ivanovića, kako svoj porodični život inače drži strogo podalje od znatiželjnih pogleda. 

Sve se promenilo

- Jako sam se dobro snašla. Kao mlađa sam šetala decu po komšiluku, igrala sam se sa njima, ali tek sad kad sam dobila svoje dete shvatila sam kolika je to zapravo ljubav. Ceo život ti se promeni, ležeš i budiš se pun energije iako nisi spavao. Ništa mi nije teško, uživam u svakom danu. Tek kad doživiš tako nešto znaš koliko je vredno - priča pevačica, piše „Story". 

 

 

Oko deteta je čitava porodica voljna da joj pomogne. 

- Istina, imam pomoć svojih roditelja, suprugove mame i sestre, svi su zaista tu, međutim ne dozvoljavam previše da se drugi mešaju. Kao mala sam dosta vremena provodila sa bakom i dekom, sigurno će i Anka, ali sad dok je baš mala najviše voli da je uz mamu i ja volim da sam uz nju. Uostalom meni nije potrebno mnogo da je pričuvaju, samo dok sam na probi - objasnila je Nevena. 

Pevačica koja se svojevremeno iz Srbije zbog ljubavi preselila u Crnu Goru tvrdi da je njena naslednica hiperaktivno, veselo dete, kojem konstantna putovanja avionom ne smetaju. Mladi bračni par mezimicu svuda i bez problma vodi sa sobom, iako ima tek sedam meseci. 

 

 

- Stalno sa mamom i tatom, putuje i to je raduje. Suprug i ja smo dosta slični, hiperaktivni puni energije, vidim da je i ona takva, nikad joj nije dosta, stalno nešto traži, a primećujem u poslednje vreme da dosta više liči na njega - iskrena je bila Nevena. 

O proširenju porodice trenutno ne razmišlja. 

- Imam malu bebu kod kuće tako da na tom polju nema za sada planova. Planovi su zapravo da kroz mesec, dva objavim nove pesme, da od maja krenem sa nastupima i to je više manje to. Sad sam skoncentrisana na nju, proširenje porodice ne planiram - zaključila je Božovićeva. 

 

 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike