Nevena Božović o životu na relaciji Srbija - Crna Gora, pa i suprugovom poslu: Nije to tako lako! (VIDEO)

24.11.2022

08:15

0

Pevačica naglašava da je česta putovanja nimalo ne zamaraju, jer je tako već i navikla da provodi svoje vreme

Nevena Božović o životu na relaciji Srbija - Crna Gora, pa i suprugovom poslu: Nije to tako lako! (VIDEO)
Nevena Božović - Copyright 24sedam

Nevena Božović se prethodne večeri pojavila na jednom prestoničkom događaju i nema ko se nije okenuo za njom - u beloj, kratkoj haljini, a raskošnoj bundi preko ramena. 

Ovom prilikom, porazgovarala je na razne teme s okupljenim medijskim ekipama, među kojima je bila i 24sedam. Najpre, naglasila je kako uvek pronalazi vremena za sebe, ali i za sve ono što posao od nje traži. Van toga je non-stop u porodičnom okruženju, sa suprugom, te kod nje za trzavice nema mesta. 

- Budim se uz radio, u kolima je uvek neka stanica... A „Naxi" i ja imamo isto godina! - prokomentarisala je na samom početku, usred proslave 28. rođendana ovog radija, koji je proslavljen sinoć u jednom prestoničkom hotelu. 

Kada smo je upitali kako je odreagovala pošto je prvi put čula svoju pesmu na nekoj stanici, otkrila nam je da se isto i dan-danas ponavlja. 

- I dalje reagujem isto, a i od toliko pesama, na neku moram da naletim. I uvek, kao da je prvi put. Ocenjujem svoju muziku tako što je čujem na radiju. Kada prezentujem neku novu pesmu znam, kad je tako čujem, da li sam kompletno zadovoljna - istakla je Nevena, koja inače živi na relaciji Srbija - Crna Gora. 

Nevena Božović, 24sedam
 

Podsetimo, Nevena Božović se 2019. godine udala za pilota Nikolu Ivanovića. Svadba se odvila u Budvi, rodnom gradu Ivanovića, a je par i osnovao porodicu. Nevena tvrdi da je život između Budve i Beograda nimalo ne zamara - odavno je na to navikla, kazala je ovom prilikom i tako joj savršeno odgovara. 

Upitana, međutim, da li je možda probala da provoza avion, kao supruga pilota, samo je razvukla osmeh. 

- Nije to tako lako... - rekla je kratko Božovićeva, a kako je još tekao razgovor s pevačicom, pogledajte u snimku koji sledi. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti