Ceca o Anastasijinoj trudnoći i proširenju porodice: Meni se nije ostvario san da imam više naslednika, a Veljko i Bogdana žele puno dece

12.05.2023

23:19

0

Pevačica otkriva da jedva čeka da stigne unuka

Ceca o  Anastasijinoj trudnoći i proširenju porodice: Meni se nije ostvario san da imam više naslednika, a Veljko i Bogdana žele puno dece
Ceca Ražnatović - Copyright Marija Mladjen/ATAImages

Ćerka Cece Ražnatović, Anastasija Ražnatović čeka bebu sa svojim izabranikom, fudbalerom Nemanjom Gudeljom, a pevačica ne krije sreću zbog proširenja porodice Ražnatović i dolaska unuke.

- Čekam treće unuče. Nakon drugog unuka Krstana, čekamo princezu, Anastasijinu i Nemanjinu i baš se radujemo. Željko nam je prvi došao. Ne postoji ništa lepše u jednoj porodici od toga da se deca rađaju - kazala je Ceca ističući da Anastasija dobro podnosi trudnoću. 

Instagram printscreen/raznatovicanastasija
Nemanja Gudelj i Anastasija Ražnatović

Ceca je otkrila i kako je njen prvi unuk Željko reagovao na dolazak brata Krstana. 

- Željko je prihvatio brata Krstana, ali ne ostavljamo ga samog sa bebom. Bila sam presrećna kada sam čula da nam u porodicu dolazi devojčica. Veljko i Bogdana žele puno dece, što mene raduje jer se meni nije ostvario san da imam više naslednika. Rekla sam Veljku za treće dete kada Krstan očvrsne. Pitala sam ga šta bi voleo, on je rekao da bi voleo da dobije ćerku - rekla je Ceca. 

Marija Mladjen/ATAImages
Ceca Ražnatović

Pevačica je sa medijima podelila i to da je mislila da će Željko biti njen mezimac, a sada kada je dobila drugo unuče, ističe da ih voli podjednako.

- Moja sestra još uvek ima malu decu, u našem domu se deca rađaju u nekom kontinuitetu. Mislila sam da će mi se desiti da mi Željko bude mezimac, ipak je on ta prva ljubav, ali evo sad kad je došao Krstan podjednako ih volim - kazala je Ceca. 

Bonus video: 

(Blic)

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike