Mina Sovtić bez zadrške o roditeljstvu: Dobila sam dete i naučila da su žene jače nego što sam mislila!

29.05.2023

21:00

0

Sada „zna da živi s malo sna" i priznaje da biti majka uopšte nije tako lak zadatak

Mina Sovtić bez zadrške o roditeljstvu: Dobila sam dete i naučila da su žene jače nego što sam mislila!
Mina Sovtić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Mina Sovtić se već oko dva meseca posle porođaja vratila poslovnim obavezama. Ćerkica Luna, međutim, ostala joj je u samom fokusu jer, prema pisanju medija, planira da primeni istu metodu kao što je nekada njena majka, Anica Dobra, primenjivala.

Naslednicu će, poput Anice onda, voditi na snimanja sa sobom, pa tako postići i više nego dobar balans između radnog i privatnog života. S druge strane, mlada glumica istakla je u razgovoru s „Glorijom" šta je sve naučila otkako se ostvarila u novoj i jednoj od najlepših životnih uloga.

„Teško je..."

- Rođenjem deteta u meni je došlo do izražaja ono najbolje što imam. Majčinstvo me je naučilo da mogu da živim s malo sna, da su žene jače nego što sam mislila, ali, s druge strane, spoznala sam i koliko je teško biti majka. Svaki dan učim i pomeram granice mogućeg - kazala je Mina za pomenute medije.

Kako je ona uvek imala podršku svojih roditelja pa je brojne odluke donosila sama, tu tradiciju, takođe, planira da nastavi.

- Podržaću je šta god da odabere. Moja mama nikad nije bila isključiva, nije bila preterano ni za ni protiv toga da ja budem glumica. Imala sam potpunu slobodu, možda čak i suviše, jer mi roditelji nikad ništa nisu branili, sve je uvek bilo stvar dogovora. Oduvek sam imala plan čime ću se baviti, samo što se taj plan s vremenom menjao - objasnila je tada Mina.

 

 

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike