Skandal u Americi: Princ Hari i Megan Markl u dramatičnoj jurnjavi sa paparacima, došlo do više sudara!

17.05.2023

16:42

0

Oglasio se njihov portparol i otkrio detalje, ovaj slučaj mnoge podsetio na to kako je nastradala princeza Dajana

Skandal u Americi: Princ Hari i Megan Markl u dramatičnoj jurnjavi sa paparacima, došlo do više sudara!
Megan Markl i princ Hari - Copyright Profimedia

Princ Hari, njegova supruga Megan Markl i njena majka Dorija, bili su akteri incidenta o kom bruji svetska javnost!

Oni su, naime, shvatili da ih prate brojni paparaci, kada je počela jurnjava koja je mogla da dovede do katastrofalnog ishoda.

Hari i Megan su bili na ceremoniji dodele nagrada u Njujorku, a kada su napustili ovaj događaj, došlo je do potere koja je trajala dva sata. 

O svemu što se desilo se oglasio i potparol para, koji je otkrio detalje.

- Ova nemilosrdna potera, koja je trajala više od dva sata, rezultirala je višestrukim bliskim sudarima u kojima su učestvovali drugi vozači na putu, pešaci i dva policajca njujorške policije - rekao je on, pa dodao:

- Biti javna ličnost dolazi sa tim da se javnost interesuje za tebe, ali to nikad ne treba da dovede do toga da bude ugrožena nečija bezbednost. Širenje ovih fotografija, s obzirom na to na koji način su dobijene, moglo bi da potakne nametljivu praksu koja je opasna za sve. 

Njujorška policija nije odmah potvrdila saznanja o ovom incidentu.

Događaj kom su Hari i Megan prisustvovali bio je prvi nakon što je princ boravio u Engleskoj, na krunisanju svog oca, kralja Čarlsa.

Tanjug/Andy Stenning/Pool photo via AP
Princ Hari na krunisanju kralja Čarlsa

Podsetimo, ovaj nekadašnji kraljeski par je, kao jedan od razloga napuštanja svojih dužnosti u kraljevskoj porodici navodio i to da se plaše za svoje živote zbog paparaca i toga kako su u medijima predstavljani.

Princ Hari je, čak jednom prilikom rekao da je bio u strahu da bi stvari mogle da se završe kao sa njegovom majkom, princezom Dajanom.

Kao što je poznato, princeza Dajana je poginula kada je automobil u kom se nalazila velikom brzinom, bežeći od paparaca koji su ih jurili, uleteo u tunel Alma u Parizu. Vozač i Dajanin verenik Dodi Al Fajed poginuli su na licu mesta, dok je ona podlegla povredama četiri sata kasnije u bolnici. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike