„Još sam u šoku..." Kloi Kardašijan bez dlake na jeziku o svom iskustvu sa surogat majkom!

28.05.2023

23:40

0

Za razliku od sestre Kim, nije joj sve baš „prošlo kao u bajci"

„Još sam u šoku..." Kloi Kardašijan bez dlake na jeziku o svom iskustvu sa surogat majkom!
Kloi Kardašijan - Copyright Profimedia

Kloi Kardašijan nikada nije krila koliku želju ima da postane majka. Pošto joj je se ista i ostvarila, ni drama s bivšim Tristanom Tompsonom nije je omela da bude jedna od najsrećnijih žena na svetu. Otkako je rodila ćerku Tru, ona je sam centar njenog sveta, međutim „kada je poželela da joj podari društvo" i dobije još jednu bebu, po savetu lekara - potražila je pomoć surogat majke, pa dobila sina Tejtuma.

Da joj „nije sve baš kao u bajci", međutim, priznala je tokom premijere porodičnog šoua „Kardašijanovi" koji se prikazuje na „Hulu". Za razliku od starije sestre Kim, bila je u problemu još dok je ta druga trudnoća trajala, a pošto joj se dete rodilo, osetila je čak i izvesnu dozu straha, jer „nije odmah bilo one povezanosti koju je imala s Tru".

„Osećala sam i krivicu..."

- Još sam u stanju šoka, po pitanju čitavog tog... Iskustva. Celo to drugo stanje, moja je glava bila kao u pesku. Tek kad sam dobila poziv da je vreme, da se ona (surogat) porađa, tada sam registrovala istinski šta se dešava - počela je bila Kloi, koja je zatim dodala:

- Osećala sam se i krivom. Ta neka druga žena je rodila moje dete i, sad, kada bebu meni predaju, mi idemo u drugu sobu. Znači, razdvajaju nas odmah. I to nema nikakve veze s njim (sa Tejtumom). Volela bih da je neko bio možda iskreniji u razgovoru sa mnom, po pitanju surogat majčinstva. Baš je, onako, čista transakcija. Primopredaja. Samo da mi je neko rekao nešto, pa da se pripremim... Ali, ništa loše ne mislim, zaista - objašnjavala je Kardašijanova, koja je svakako opčinjena svojim naslednikom.

- Kim mi je kazala da je njoj sve bilo baš lako. Meni, eto, nije. Nema veze s ljubavlju, samo je... Baš drugačije nego kad sam nosiš i onda rodiš svoje dete. Je*eno ludilo mozga - zaključila je u svom poznatom maniru.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike