„Šta ako me neko vidi?" Vanesa Šokčić godinama je na sceni, a jednu stvar nikad nije uradila!

28.05.2023

00:31

0

Pevačica ništa ne prepušta slučaju

„Šta ako me neko vidi?" Vanesa Šokčić godinama je na sceni, a jednu stvar nikad nije uradila!
Vanesa Šokčić - Copyright ATAImages/M. M.

Pre nego što je snimila prvi album, pevačica Vanesa Šokčić nastupala je u restoranu njenog oca. Sa bendom, tu je pravila svoje prve korake u muzici, ali još tada - o svemu je maksimalno vodila računa.

- Sve sam radila uz pomoć svojih roditelja. Ja sam pevala četiri i po godine sa svojim bendom i za sve to vreme nikada nisam obukla istu garderobu (smeh). Zato što su uvek bili stalni gosti koji su dolazili i razmišljala sam uvek: „Šta ako me je neko video već u tome?" - objasnila je ona za „Grand" prisećajući se svojih početaka.

Dan-danas, ona važi za jednog od top stilizovanih izvođača.

Međutim, ipak ima dana kada joj je svega preko glave.

„Sve je to prirodno!"

- Naravno da se to dešavalo, naiđe period i prosto, neko prezasićenje. Jednostavno, to je prirodno, onda se malo povučem, ali nisam imala period zasićenja u smislu da ne radim. Sve vreme ja radim, gostujem, idem gde me pozovu, ali postoji neko zasićenje u smislu snimanja CD-a, spotova, odlazaka u emisije - objašnjavala je s osmehom, pa zatim otkrila i kako izgleda jedan njen dan.

- Mi žene, kada treba da idemo na gostovanje, izgubimo ceo dan. Odem kod frizera, dok smislim šta ću da obučem, pa dok se sredim, pa stignem i ovamo i tamo... - nabrajala je pevačica za pomenute medije.

Vanesa Šokčić, Antonio Ahel/ATAImages
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike