Travisova bivša dala prsten koji je dobila od njega na aukciju: Rešila da okrene novi list posle njegove svadbe s Kortni!

29.05.2022

05:50

0

Iako je svesna da vredi oko 160, nada se da će za njega dobiti bar 120.000 dolara

Travisova bivša dala prsten koji je dobila od njega na aukciju: Rešila da okrene novi list posle njegove svadbe s Kortni!
profimedia-0030262963 - Copyright Profimedia

Malo posle svadbe Kortni Kardašijan i Travisa Barkera u Italiji, bubnjarova nekadašnja supruga Šana Moakler rešila je da da na aukciju prsten koji je dobila od njega kada su se bili verili. Bivša misica je to obelodanila 27. maja, ističući kako je ovu dragocenost dobila u Diznilendu pre skoro pune dve decenije.

Dijamanstki prsten je na prodaju od proteklog petka, prenose strani mediji pisanje „Worthy" portala za aukcije i do sada ga je već sedmoro ljudi tražilo za najviše 64.000 dolara. Ona se, inače, nada i daleko većoj cifri, kako aukcija traje do kraja maja.

- Prelep je, zaista, moj prsten iz snova. Ali, to poglavlje mog života je zaključeno. Nekada sam uživala noseći ga, a sada mu je vreme da nađe novi dom i nekome donese radost kao što je bila moja. Predivan je! - rekla je ona, piše „Us Weekly", pa naglasila kako prsten inače sada vredi oko 160.000 dolara.

Verenički prsten Šane Moakler Instagram screenshot / shannamoakler
 

Ona se nada da će na aukciji, pak, dostići 120.000.

Podsetimo, Šana i Travis su se verili 2003. u Diznilendu („Haunted Mansion ride"). Venčali su se u Santa Barbari godinu dana kasnije. Tema njihovog venčanja bila je „The Nightmare before Christmas", sa elementima bubnjarovog omiljenog filma „True Romance" i u prisustvu tada sina od godinu dana, Lendona.

Razveli su se 2008, a zajedno su podigli i ćerku Alabamu, kao i Atijanu de la Hoju, Šaninu ćerku iz veze koja je prethodila ovom braku.

- Želim im divan brak. Nastavljam da želim i samo najbolje za našu decu. Lepo je što su ih uključili u svoj romantičan dan - prokomentarisala je bila ona Travisovo venčanje s Kortni za pomenute medije.

Kortni Kardašijan i Travis Barker Profimedia
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike