Teodora Džehverović progovorila o raskidu i priznala kako je prebolela Nina: Jednu stvar sebi nikada ponovo ne bi dozvolila (FOTO)

27.05.2023

11:49

0

Devojkama dala savet zlata vredan

Teodora Džehverović progovorila o raskidu i priznala kako je prebolela Nina: Jednu stvar sebi nikada ponovo ne bi dozvolila (FOTO)
Teodora Džehverović i Nino Čelebić - Copyright ATAImages/ A.A.

O emotivnom statusu Teodore Džehverović nakon iznenadnog raskida sa Ninom Čelebićem kruže brojnd teorije. I dok je javnost povezuje sa raznim sportistima, pevačica još uvek nije potvrdila nijednu novu romansu, dok je njen bivši uveliko uplovio u novu vezu.

Sve Teodorine romanse do sada su bile medijski propraćene, a neretko su ih pratili i skandali. O raskidu sa Ninom nikada nije želela javno da govori, a sada je odgovarajući na pitanja fanova sa Instagrama priznala kako je prebolela Čelebića i da li je nastavila dalje kao i on.

Foto/Antonio Ahel/ATAImages
Teodora Džehverović i Nino Čelebić

- Rad na sebi je najbolji lek za sve! Da mogu da vratim vreme, neke stvari bih drugačije uradila, a najpre ne bih više gubila vreme sa osobama koje nisu za mene - napisala je Teodora.

Na pitanje preko čega nikada ne bi prešla partneru u vezi, Teodora je bila izričita.

- Nikada ne bih prešla preko nasilja, na prvom mestu.

Teodora priznaje da je razmišljala o odlasku na Evroviziju, međutim, tenutno joj je u fokusu rad na novom albumu.

- Znam da mi je za to potrebno godinu dana, a u ovom tenutku mi je album jedino u glavi, pa ćemo nakon toga - priznala je Teodora.

Šta je Teodora još podelila sa svojim fanovima iz privatnog života, detaljnije možete pogledati u galeriji u nastavku teksta.

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike