"Zvezda filmova za odrasle" Teodoru Džehverović urnisali na mrežama zbog erotskih fotografija: Postala je vulgarna (FOTO)

18.05.2023

22:59

0

Pevačica iz objave u objavu sve više iznenađuje javnost

"Zvezda filmova za odrasle" Teodoru Džehverović urnisali na mrežama zbog erotskih fotografija: Postala je vulgarna (FOTO)
Teodora Džehverović - Copyright Instagram printscreen/teodoradzehverovic

Pevačica Teodora Džehverović neretko se nađe na meti osuda javnosti zbog svoje slobodnije prirode i raskalašnog ponašanja. Ona u poslednje vreme sve češće objavljuje provokativne fotografije, koje su iz objave u objavu sve šokantnije.

Teodora očigledno voli da se pohvali čime raspolaže, a slike u bikiniju preplavile su njen Instagram. Nedavno je pozirala u kupaće kostimu, čime je izazvala lavinu komentara. Mišljenje sa podeljena, a mnogi smatraju da su fotografije na ivici ukusa.

Očigledno da je Teodora ovim fotografijama želela da privuče pažnju, budući da je obnažena gurala prst u unutrašnjost sočne voćke, a potom ga lizala ispred objektiva fotoaparata.

"Ja ne znam šta se sa ovom devojkom dogodilo", "Jesi pevačica ili po**o glumica? Fuj", "Kako je postala vulgarna, svaki drugi stori aludira na s**s, više se prezentuje kao starleta nego pevačica, ovo se npr. očekuje od Stanije", "Zvezda filmova za odrasle", samo su neki od komentara koji su se nizali ispod galerije fotografija koja je skupila na hiljade lajkova.

Podsetimo, nedavno je odjeknula vest da Teodoru navodno ucenjuju intimnim snimkom, a na društvenim mrežama kruži audio-snimak intimnih odnosa za koji se sumnja da je pevačicin. Ovi navodi naročito su potresli njenu majku, Gordanu Gocu Džehverović.

Teodora Džehverović Instagram screenshot
Teodora Džehverović

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike