Oglasio se Devitov producent o prevari! Objasnio šta se desilo i ko ih je nasamario za pesmu sa latino zvezdom

25.05.2023

13:44

0

Prašina se još ne spušta

Oglasio se Devitov producent o prevari! Objasnio šta se desilo i ko ih je nasamario za pesmu sa latino zvezdom
Promocija albuma: Devito - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Čitava drama odigrala se oko novog albuma "Plava krva" Davida Ljubenovića Devita, kada su ga optužili da nije snimio duet sa najpopularnijih latino zvezdom Nati Natašom, iako je tvrdio suprotno.

Sve je podignuto na viši nivo kada se oglasio menadžer latino zvezde, istakavši da nikakav duet ne postoji.

- Saradnja se nikada nije desila, rešavamo situaciju. Nati nije u pesmi i ona nema nikakve veze sa tim ljudima. Kao što ste mogli da vidite, niko iz našeg tima nije promovisao tu pesmu - napisao je menadžer Nati Nataše na Tviteru, ali Devita to nije mnogo poremetilo dok su se, očigledno, iza kamere kuvali skandali.

Profimedia
Nati Nataša

Tako se sada o svemu oglasio Devitov saradnik, glavni i odgovorni producent Makalo i ispričao kako je do svega došlo, te nije krio bes i ljutnju. 

- Želim da se objavi moja izjava da sam nevin. Svi upiru prstom u mene, da sam prevarant, da sam ja prevario Devita. Istoriju prepiske sa momkom iz Kolumbije koji nam je prodao pesmu, sam poslao i Devitu i menadžeru. Sarađujem sa mnogo ljudi u svetu, ja sam na albumu "Myke Towers", a njegov album je ušao u top 10 latino albuma na svetu. Ovo je prvi put da neko ovako nešto uradi, da mi proda vokale koji nisu autentični, lažni su. Ja sam poznat po saradnjama koje su izvrsne i korektne i istinite. Poznat sam po tome. Nisam nikada nikog prevario. Svi me sada prozivaju da sam ja prevario Devita, ali to nije tako - iznervirano je rekao producent, pa nastavio:

24sedam/Katarina Mihajlović
Devito

- Mi smo bili ubeđeni, Devito, menadžer i ja smo bili ubeđeni, da je to stvarno Nati, sve dok nisu sklonili pesmu sa Jutjuba. Tada smo shvatili da to nije Nati i da smo prevareni. Do tada smo mi bili sto posto ubeđeni, ja sam javno objavio pesmu, mislio sam da je to ona. Pokazalo se da nije. Momak iz Kolumbije sa kojim smo sarađivali i dalje tvrdi da je to Nati - zaključio je za Srbiju Danas producent.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike