Anastasija Ićurup o napadu Ane Bekute da joj je stajling degutantan: Ona nije kompetentna

13.04.2022

14:53

2

Modni kreator, Bata Spasojević je podržao pevačicu i istakao da njena odevna kombinacija nije zaslužila negativne komentare u ovoj meri

Anastasija Ićurup o napadu Ane Bekute da joj je stajling degutantan: Ona nije kompetentna
ATAImages/Antonio Ahel Printscreen/Youtube/zvezdegranda

Anastasija Ićurup, učesnica „Zvezda Granda” zbog uvreda stručnog žirija na račun njenog stajlinga odustala je od takmičenja u pomenutom šou programu 

Iako mnogi članovi stručnog žirija zastupaju stav da današnja scena, osim dobrog pevanja zahteva i scenski nastup, ali i dobar stajling, pa čak i provokaciju, izgleda da izbor Anastasijine garderobe nije ovoga puta bio po njihovom ukusu. Ićurupova je objasnila da joj je izjava Ane Bekute bila previše oštra i da tako nešto od nje nije očekivala. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Taasaa (@anastasija.icurup)

 

Sa druge strane, modni kreator, Bata Spasojević ističe da je uvek spreman na negativne komentare, ali da u ovoj situaciji nikako nije očekivao ovakav epilog. 

- Uvek ima podeljenih mišljenja. Mi smo gledali da to bude nešto što je zapaženo i drugačije. Da uvek budemo korak ispred što se kaže. Negde smo i očekivali da bude nekih kritika, ali ne baš na ovaj način. Smatram da je to jedan dobar stajling koji treba da skrene pažnju. Najgore je kada čovek ostane indolentan, hladan i kada nema nikakve reakcije. To je za mene uvreda - istakao je Spasojević. 

ATAImages/ Antonio Ahel
Bata Spasojević

 

Anastasija se osvrnula na reči Ane Bekute koja je u toku emisije rekla da joj je stajling neprimeren, degutantan i odvratan. 

- Pa iskreno, svako ima prava na svoje mišljenje. Posebno podržavam mišljenje žirija jer su tu sa razlogom. Mada malo mi je neugodno da me komentariše Ana Bekuta koja može da mi bude baka. Malo mi nije kompetentna da me komentariše što se tiče stajlinga, ali to je njeno mišljenje - rekla je Anastasija.

Printscreen YouTube/Kurir Tv
Anastasija Ićurup

 

Kako scena zahteva atraktivnost i provokaciju, Bata Spasojević smatra da stajling mlade pevačice nije prešao tu granicu.

- U svetu posebno su takvi kostimi zastupljeni. Mene je podsetila na Arianu Grande koja takođe nosi takve kostime ako ne i provokativnije. Naravno i na našoj sceni je to prisutno, recimo Sara Jo nosi takve kostime. Ja stvarno ne znam šta je izazvalo takve reakcije. Verovatno zato što sui one ustaljene, dok je Anastasija nova na sceni i njima je to bilo prenaglašeno. Ona baš treba jer je mlada i ima te godine treba da ponese takve kostime. Za scenu je neophodno da ona izgleda atraktivno i sa ivicom provokacije - rekao je modni kreator u emisiji „Puls Srbije”. 

Bonus video: 

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti