Ovo je muž Anice Dobre! Evo čime se bavi, kako je poznavao Džeja, pa šta komšije kažu za poznati par (FOTO)

25.05.2023

08:35

0

Ramadanovski mu je bio veliki prijatelj, a od njihovog upoznavanja ima i više od četiri decenije

Ovo je muž Anice Dobre! Evo čime se bavi, kako je poznavao Džeja, pa šta komšije kažu za poznati par (FOTO)
Anica Dobra - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Anica Dobra već izvesno vreme uživa u braku s Miodragom Mićom Sovtićem, koji je biznismen. Javnosti je poznat kao dugogodišnji predsednik fubalskog kuluba Dorćol. Iz prethodnog braka ima naslednika Miloša, svojevremeno postavljenog za sekretara stručnog štaba „Gaučosa".

S glumicom ima ćerku Minu, koja je po pitanju posla krenula majčinim stopama.

Mina Sovtić, ATAImages/ Antonio Ahel
 

- Anica je došla u zgradu negde '91. ili '92. godine. Ona i suprug Mića Sovtić su kupili stan i kompletno ga renovirali. Svi smo u zgradi kao jedna duša i svi smo miroljubivi. Anica je divna komšnica. Za sve što treba da se organizujemo u zgradi, ona je prva. Uvek hoće da unapredimo stvari i pomaže novčano i kako god da treba. Tako je bilo i kad smo ulazna vrata menjali, svi su dobri - kompletna njena porodica. Ona je možda i najbolja od svih u kući. Ima veliki stan, pola prvog sprata je njihovo - kazao je „Blicu" svojevremeno jedan od, očito, vrlo zadovoljnih komšija.

Džej Ramadanovski

Mića je, inače, bio jedan od dobrih drugara pokojnog Džeja Ramadanovskog.

Kako je jednom prilikom objasnio, za njega je znao i pre nego što su se upoznali, jer je već bio „napravio ime" na Dorćolu, u Beogradu.

Džej Ramadanovski, ATA Images/Stefan Tomašević
 

- Upoznali smo se 1975. ili 1976. Igrao sam fudbal, a i on ponekad. Znao sam ga i ranije, on je bio poznat na Dorćolu. Zvali su ga da zabavlja ljude, jer je svirao. Popne se na oluk, lupa i peva, stariji mangupi ga slušaju... Video sam ga milion puta da plače, bio je emotivan. Imao je neke svoje filmove u glavi da zaplače kad nešto priča, kad se nešto dešava - objasnio je tada on za „Kurir".

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike