Anica Dobra pomogla Nataši Bekvalac: Pevačica joj javno zahvalila

17.09.2021

10:43 >> 11:11

0

Autor: Marija Mitić

Glumica je pomogla pevačici tokom rada na novoj pesmi, koja će, kako najavljuje, biti pravi hit i iznenađenje za svu njenu publiku

Anica Dobra pomogla Nataši Bekvalac: Pevačica joj javno zahvalila
Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Nataša Bekvalac niže hitove, a uskoro najavljuje još jedan – pesmu koja će po mnogo čemu biti posebna.

Osim što je specifična po emociji koju nosi i što je, kako Nataša ističe, nešto najhrabrije što će izneti u dosadašnjoj karijeri, ova numera je posebna i jer je na njoj radila naša čuvena glumica Anica Dobra.

Anica Dobra / Promo / Zoran Kompar SFF

Naime, kako se spekuliše, Natašu ova pesma podseća na veoma bolne momente zbog čega dugo nije mogla da je snimi, dok joj je Anica u tome pomogla. Pored toga, glumica je Bekvalčevoj upućivala savete i radila je na samoj pesmi, na čemu joj je pevačica javno zahvalila, putem Instagrama.

– Imam veliku tremu jer ću vam za nekoliko dana, možda čak i za moj rođendan, predstaviti svoju novu pesmu. Ne liči ni na jednu moju do sada. Mogu slobodno reći da je to nešto najhrabrije i najiskrenije od mene i da je prva pesma koja je pronašla mene, a ne ja nju. Ne znam da li je srećna ili tužna. Vi prosudite. I da, ženska je… Ali tiče se svakog muškarca… Nekoliko meseci nisam mogla da je otpevam… Bila je veća od mene… U tome mi je pomogla ona, koju toliko volim i divim joj se godinama… Hvala Anici Dobroj… – napisala je Nataša na svom profilu.

Nataša Bekvalac, Foto: ATAImages/ M.M.

Podsetimo, Anica je poznata kao glumica sjajnog vokala, pa je tako otpevala nekoliko pesama u filmovima “Crni bombarder” i “Balkan ekspres”.

Ova pesma se može očekivati oko 25. septembra, budući da je tada Natašin rođendan, a šuška se da će biti pravo iznenađenje za njenu publiku.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike