Marija Ramadanovski zapevala na svojoj svadbi: Džejeva ćerka napravila lom kada se latila mikrofona, svi gosti skočili (VIDEO)

21.05.2023

16:27

0

Ona je juče svom izabraniku izgovorila sudbonosno "da"

Marija Ramadanovski zapevala na svojoj svadbi: Džejeva ćerka napravila lom kada se latila mikrofona, svi gosti skočili (VIDEO)
Stefan Davidović i Marija Ramadanovski - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Marija Ramadanovski, ćerka Džeja Ramadanovskog, venčala se juče sa svojim izabranikom Stefanom Davidovićem, a za mnoge je njeno venčanje bilo veoma emotivno.

Prvi ples su mladenci otplesali uz pesmu "Sunce ljubavi" legendarnog Džeja, a otpevao ju je Marijin prijatelj i kolega njenog oca Stevan Anđelković.

Mikrofona se, naravno, latila i Mina Kostić, koja je otpevala "Slaviju", duet koji je snimila sa Džejem, pa i Adil, ali i sama mlada. 

Kao što je poznato, Marija je talentovana za pevanje i stalno se priča o tome da radi na pesmama koje želi da objavi, ali se to još uvek nije desilo. Ipak, na svadbi je napravila pravi šou kada je zapevala "Zlatiborske zore" Ane Bekute i sve goste podigla na noge. 

Podsetimo, mnogi koji su juče bili na Marijinoj svadbi su istakli koliko im je žao što Džej nije sa njima na tako važan dan, ali da će se ponašati i veseliti kao da je on tu. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike