Katarina Živković želi da bude glumica: Volela bih da dobijem ulogu negativca! Otkrila i sa kime bi delila kadar

08.05.2023

23:40

0

Katarina Živković želi da bude glumica: Volela bih da dobijem ulogu negativca! Otkrila i sa kime bi delila kadar
Katarina Živković - Copyright Instagram printscreen/katarina_zivkovic_official

Pevačica Katarina Živković uspešno gradi muzičku karijeru, ali kako kaže, nije na odmet i da se oproba u ulozi glumice, jer smatra da joj to baš ide od ruke. U prilog tome, ona je istakla da je za nekoliko svojih spotova morala da se posluži i glumom.

- Možda bih se, pored pevanja, bavila glumom jer mi to dobro ide. Pojedini moji spotovi su glumački veoma zahtevni, a ja sam se u svemu tome super snašla. Glumila sam sa lakoćom i veoma mi je prijao rad na setu. Međutim, snimanje video-ostvarenja tog tipa za mene nije izazov, jer je sve vezano za moje pesme, život - kazala je Živkovićeva i otkrila sa kojom glumicom bi volela da igra:

Printscreen „Blic TV", Šou se nastavlja
Katarina Živković

- Kada bi mi se ukazala prilika da zaigram u nekom filmu ili seriji, volela bih da delim kadar sa Natašom Ninković, jer je ona jedna od mojih omiljenih glumica. Obožavam je - rekla je Živkovićeva. 

Kako je istakla, ukoliko bi joj se nekada ukazala prilika da glumi, volela bi da dobije ulogu negativca. 

- Ne bih volela da glumim pevačicu, već bih želela da se nađem u ulozi nekog negativca! To bi za mene bio veliki izazov! - objašnjava pevačica i dodaje da bi se za set temeljno spremala:

ATA Images
Katarina Živković

 

- Tražila bih savet i pomoć od nekoga ko je iskusan u tom poslu. Prihvatila bih sve sugestije kako bih što bolje iznela ulogu - rekla je Živkovićeva za Informer.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike