Katarina Živković još potresena zbog tragedija u školi i u Mladenovcu: Nisam se vratila normalnom životu

11.05.2023

15:31

0

I dalje ne shvata zašto se sve dogodilo

Katarina Živković još potresena zbog tragedija u školi i u Mladenovcu: Nisam se vratila normalnom životu
Katarina Živković - Copyright ATAImages/ M.M.

Tragični događaji u OŠ "Vladislav Ribnikar" i okolini Mladenovca, gde je u dva navrata stradalo devet i osam osoba u pucnjavi i još ukupno 20 ranjeno, potresli su javne ličnosti, koje još ne prestaju da pričaju o tome.

Pevačica Katarina Živković napisala je na Instagramu, posle nedelju dana od nemilih događaja, da se još nije vratila "normalnom životu".

Foto: 24sedam
OŠ "Vladislav Ribnikar"

- Osam dana je prošlo od tragedije u osnovnoj školi gde su nastradala nedužna deca i čuvar koga su apsolutno svi voleli. Nastradali su jer je na njih pucao njihov drug iz odeljenja, jer eto, tako mu je došlo… Koji ima samo 13 godina. Dete. Deca. Ma odakle mu motiv i ideja da učini tako nešto? Kako se to desilo? Ma zašto? Kako smo došli, uopšte, do toga. Toliko porodica zavijenih u crno koje ne znaju kako dalje. I šta dalje - počela je ona o prvom masakru da piše, a onda se osvrnula na drugi.

AP Photo/Armin Durgut MUP
Ubica iz Mladenovca

- Sedam dana je prošlo od masakra u Mladenovcu. Još nastradalih i još više unesrećenih majki, očeva, porodica koje oplakuju svoje ćerke, sinove, unuke, braću i sestre, umesto da slave rođendane i uspehe oni sahranjuju svoje najmlađe i najvoljenije - poručila je Živkovićeva evidentno potresena.

Printscreen Instagram/katarinazivkovic
Objava Katarine Živković

- Zanemela sam tada, a nema sam i sada i knedla mi u grlu sve vreme stoji. Još uvek nemam snage da se vratim normalnom životu, u šoku sam sve vreme, tužna sam. Jednostavno je tako i saosećam se sa svima koji u ovom momentu prolaze pakao - napisala je za kraj i izjavila saučešće porodicama preminulih. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike