Rođeni brat Aca Pejovića otkrio kakav je pevač bio u detinjstvu, sugrađani ga hvale: Ne glumi zvezdu, nema kome ne bi pomogao

20.05.2023

16:22

0

Mučio se na početku karijere, ali smatraju da je rođen pod srećnom zvezdom

Rođeni brat Aca Pejovića otkrio kakav je pevač bio u detinjstvu, sugrađani ga hvale: Ne glumi zvezdu, nema kome ne bi pomogao
Aco Pejović - Copyright Mateja Stanisavljević/ATAImages

Prijepoljci imaju samo reči hvale za svog sugrađanina Aca Pejovića, koji svaki slobodan trenutak koristi kako bi posetio svoj rodni kraj. 

Kako kažu, ono što im se najviše dopada kod njega jeste što "ne glumi zvezdu" već je kao i svi oni kada dođe u Prijepolje.

ATAImages/M. M.
Aco Pejović

- Nešto što je vrlo važno, svi oni kada dođu u Prijepolje nisu zvezde, oni su Prijepoljci koji se slobodno kreću ulicama, razgovaraju sa svojim sugrađanima, slikaju se sa klincima i to je nešto što je lepo i što mislim da nose svi ljudi koji dolaze iz manjih sredina, da kada se otisnu u velike gradove da nikada ne postanu toliko veliki, da je možda Prijepolje ili bilo koji drugi manji grad u Srbiji ili okolini, nakon toga mali za njih - kaže Admira Hamidović, direktorka Doma kulture u kom je Aco Pejović imao svoje prve nastupe i dodaje:

- Možda je tu ta povezanost i sa Acom Pejovićem i sa Dženanom Lončarevićem i sa svim pevačima i glumcima koji su prve korake napravili upravo u Domu kulture. Negde su našli i podršku u ljudima koji su u to vreme vodili Dom kulture i prolazili kroz njega.

Kako direktorka Doma kulture u Prijepolju otkriva, Aco je neko ko je uvek bio spreman da pomogne, šta god je bilo potrebno.

ATAImages/Antonio Ahel
Aco Pejović

- I komšije smo, živimo nedaleko jedan od drugog, ali eto kažem osim što nam je pomagao u Domu kulture ja ne znam nijednog Prijepoljca koji poznaje Acu Pejovića, kojem je negde trebala pomoć za bilo šta u Beogradu da Aco nije pomogao - istakla je ona u emisiji "Metar moga sela":

- On i Dženan Lončarević isto, oni su od malih nogu počeli da se bave muzikom, na biciklu su vukli opremu i onako su se, da kažem, mučili da se čuje za njih i imali male bendove sa kojima su svirali i pokušavali. Mislim da ni sami nisu sanjali koliki će uspeh doživeti ali negde su rođeni pod tom sjajnom zvezdom što nam je veoma drago.

ATAImages/Antonio Ahel
Aco Pejović

Pevačev rođeni brat otkrio je kakav je Aco bio kao dete.

- Da ti kažem, bio je malo nemiran, malo više. On je stariji od mene šest godina, a najstariji brat je '66. godište, on je četiri godine stariji od Aca. Kada smo bili mali on je vodio najviše računa o nama, o Aci i meni - ispričao je pevačev brat i dodao:

- Ja bih voleo da su roditelji još uvek živi da gledaju kako im unučad i praunučad odrastaju. Najstariji brat ima ćerku i sina, ima i dve unuke, od mene dva sina, Aco tri ćerke, tako da nas hvala bogu ima, ali eto... 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike