Agonija se završila! Nikola Rokvić se oglasio nakon apela za pomoć: Oni su mu vratili veru u dobre ljude! (FOTO)

21.03.2023

20:12

0

Pevač ganut potezom Kristine i Dušana

Agonija se završila! Nikola Rokvić se oglasio nakon apela za pomoć: Oni su mu vratili veru u dobre ljude! (FOTO)
Nikola Rokvić - Copyright 24sedam/M. G.

Pevač Nikola Rokvić pre dva dana uznemireno je zatražio pomoć od svojih pratilaca na Instagramu, nakon što je u popodnevnim časovima u okolini Iriga izgubio novčanik sa pozamašnom svotom novca i ličnim dokumentima.

Rokvić je u javnom saopštenju istakao da mu novac nije bitan, pa apelovao na ljude koji pronađu novčanik, da mu bar vrate lična dokumenta. 

Agonija je trajala čitava dva dana, a taman kada je izgubio veru u dobre ljude i rešio da sam potraži novčanik u okolini Iriga, javili su mu se pronalazači, izvesni Dušan Miljić i Kristina Peštović, koji su se ubrzo čuli i našli sa pevačem, kako bi mu vratili lične stavri.

Ganut njihovim dobrim delom, Nikola se oglasio na svom Instagramu i javno zahvalio dobrim ljudima, koji verovatno nisu ni svesni koliko njihov ispravan potez znači Rokviću.

- Ima ljudi! Gospodin Dušan Mijić i draga Kristina Peštović, pronašli su novčanik, pored magistralnog puta u Irigu, sa sve novcem, ne malom svotom, dokumentima i karticama! Pozvali su kontakt telefon mog menadžera i javili ovu za mene, iz više razloga, divnu vest - počeo je Nikola.

- Prvenstveno mi se potvrdila i učvrstila vera u Boga i ljude, ali takođe i važnost puštanja stvari, da se odviju van naše volje! Vodio sam se od samog nestanka novčanika molitvom Gospodnjom “Oče naš” … Ponavljao sam neka bude volja Tvoja… Naravno sinoć mi nešto nije dalo mira i želeo sam danas da odem i da prošetam nekih 10 km i da potražim pored magistrale… Kada sam se probudio, ipak sam odlučio da ne odem već da pustim, da ostavim, da ne bude moja volja, već Božija. Jutros je Gospodin Dušan Mijić, šetajući pored magistralnog puta našao novčanik u travi. Da sam krenuo jutros, ne bih ga našao, jer je već bio nađen - objasnio je Rokvić, pa dodao:

- Kada sam se čuo sa Kristinom, rekoh joj imam danas sastanak u Novom Sadu pa ću kada završim da odem do Iriga po novčanik, na moje zaprepašćenje, rekla je da je novčanik u Novom Sadu, jer ona tu živi! Hvala! Ulepšani su mi dani, ali i put ka samospoznaji, važnosti i načinu ponašanja, kao i vere u ljubav. Vere u Boga i dobre ljude. Ovaj post završiću rečenicom koju mi je Kristina rekla, koju je sačuvala od zaborava ne samo rečima već i delom, poukom koju je dobila od prabake, čije i ime nosi “Sine moj, bosa po dukatima da gaziš, nemoj se nikad saginjati“ Nebeske darove ste prikupili - zaključio je pevač i dodao emotikon srca.

ATAImages/Antonio Ahel
Nikola Rokvić

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike