Slavica Rokvić se oprostila od majke: Tražim oslonac da se pridržim da ne padnem zbog bola u grudima (FOTO)

12.12.2022

11:35

1

Ona je preminula u 80. godini

Slavica Rokvić se oprostila od majke: Tražim oslonac da se pridržim da ne padnem zbog bola u grudima (FOTO)
Slavica Rokvić - Copyright Instagram printscreen/rokvic.slavica

U porodici Rokvić trenutno vlada tuga. Naime, majka Slavice Rokvić preminula je u 80. godini, a tužnu vest podelio je najpre pevač Nikola Rokvić. Nakon što se on oprostio od bake Milke, i njegova mama je uputila emotivne reči na Instagramu, pominjući i sestru Suzanu.

- Kad zaneme reči, misli, osećanja. Pokušavam da pronađem reč kojom bih opisala bol za tobom. Ne nalazim je majko. Tražim oslonac da se pridržim da ne padnem zbog bola u grudima. Po prvi put za ovih pedeset osam godina toplota tvojih reči i najnežnijih dlanova na svetu jenjavaju u daljini - napisala je Slavica, a zatim dodala:

 

 

- Gledam te, odlaziš. Zovem te, a ti se ne osvrćeš. Ispravljena, uzdignute glave koračaš ka svom cilju. Drhtim kao prut na hladnom vetru i u trenu osetih da vetar postaje topliji. Ne, ne pričinjava mi se, znam da si to ti. Toplina tvoje duše i ljubavi rođenice moja, jača je i od smrti. Ona je večna, ostaje neprimetna da miluje i zagreje slomljena srca tvoje Suzane i Slavice. Neka ti je večna slava i hvala jedina naša majčice - stoji u objavi uz fotografiju.

Nikola je povodom smrtnog slučaja, takođe, veoma potresen, te se prisetio lepih trenutaka sa babom.

- Ona je radost! Ona je ljubav! Ona je bila do krajnjih granica požrtvovana, večito tu kada treba! Žena neviđenog duha, spremna na svaki vid šale i komike a opet ozbiljna u vaspitavanju svoje dece i nas unučića! Baka naša je uvek bila tu za nas četvoro, beskrajno se radovala životu i nama! Veliki borac i onda kada je neprijatelj bio toliko snažan, nije padala duhom. Putuj bakice, znam da ideš ka svetlosti i ljubavi. Volimo te - poručio je pevač.

 

 

Podsetimo, pevač Marinko Rokvić preminuo je 8. novembra 2021. godine, posle teške bolesti, što je njihovu porodicu izuzetno pogodilo. Slavici je veoma teško pala njegova smrt, te je uz nju, osim sinova Nikole i Marka, bila upravo majka.

ATAImages/ A.A.
Porodica Rokvić na Marinkovom pomenu

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike