Jami kroz suze o ćerki Lei: Ređa samo desetke, pored našeg govori još četiri jezika, a bogami zna i pitu da razvija!

11.02.2023

17:25

4

Pevačica ne krije koliko je ponosna na svoju mezimicu

Jami kroz suze o ćerki Lei: Ređa samo desetke, pored našeg govori još četiri jezika, a bogami zna i pitu da razvija!
Jasna Milenković Jami sa ćerkom Leom - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Jasna Milenković Jami zajedno je sa ćerkom Leom gostovala u jednoj emisiji, tokom koje se i rasplakala govoreći o tome koliko je ponosna na nju. Ona često ističe koliko joj njena podrška znači.

Kako je objasnila, duboko veruje da će uspeti da ostvari sve što je i zamislila.

- Prevazišla me je u jačini. Ona je prava Lavica, ja sam Račica. Jača je od mene. Ona je ta koja kaže: „Ma, pusti, mama, idemo dalje". Ona je moja najveća podrška i hvala joj što je takva - počela je Jami, u „Magazinu IN", na šta se voditeljka Sanja Marinković nadovezala.

- Moram samo da kažem, mislim da bi Lea bila među prve tri žene koje menjaju Srbiju, a nisu na naslovnim stranama. Bez obzira što si došla iz porodice gde je majka javna ličnost, ti si se sama izborila - kazala je ona, pa rasplakala ponosnu majku Milenkovićeve.

„Ona je nosila teret moje slave!"

- To su suze radosnice. Bilo je jako teško. To što sam joj ja majka bio joj je teret koji je nosila. Morala je da radi tri puta više i da se dokazuje tri puta više. Minsko polje smo prošle. Ona ide svojim putem i mislim da će na kraju izgurati sve što je zamislila - izjavila je ona tada, a Lea je zatim progovorila o tome čime se tačno bavi.

Jasna Milenković Jami sa ćerkom Leom, ATAImages/Antonio Ahel
 

- Na prvom mestu bih istakla to što govorim pet jezika. Arapski, španski, engleski i turski. Četiri jezika pored srpskog. Do sada mogu da se pohvalim da imam sve desetke na fakultetu. Mogu da se pohvalim da sam najbolji student Fakulteta za međunarodnu politiku i bezbednost. Stvarno je težak fakultet, ali ja to volim. Volela bih da se jednog dana bavim diplomatijom - objasnila je, a njena ponosna majka je dodala:

- Bogami zna i pitu da razvija. Ja sam isto fantastična kuvarica. Ona je i te kako zainteresovana da uči od mene. Žena mora sve da zna - smatra Jami.

Lea je potom istakla da joj najviše u životu znači - podrška majke.

„Ona je moj heroj!"

- Ne znam odakle bih počela. Ona je heroj zbog toga što me je usmerila ka učenju. Prepoznala je kod mene tu volju za učenjem stranih jezika, za fakultetom. Takođe, na tome što me je izgradila u osobu kakva sam danas. Divim joj se zbog snage koju ona poseduje, koja je neverovatna. Pitam se kako stiže sve, ona i kad ne može, ona može sve. Kad neka situacija deluje nerešivo, ona uspeva sve da reši - ispričala je u pomenutoj emisiji.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike