"Ne mogu biti ponosniji!" Luk Blek podelio utiske na mrežama nakon Evrovizije: Njegova pesma se našla u top 50 na svetskoj listi!

15.05.2023

22:20

0

Umetnik ističe da plasman ne umanjuje njegov trud i trijumf na velikoj sceni

"Ne mogu biti ponosniji!" Luk Blek podelio utiske na mrežama nakon Evrovizije: Njegova pesma se našla u top 50 na svetskoj listi!
Luk Blek - Copyright Amir Hamzagic/ATAImages

Luk Blek predstavljao je Srbiju na 67. Evroviziji u Liverpulu, gde je zauzeo 24. mesto sa alternativnom kompozicijom "Samo mi se spava".

Luka je juče sleteo u srpsku prestonicu, a na aerodromu je sa sedmom silom podelio utiske 24 sata nakon velikog finala. 

Sada se prvi put nakon takmičenja oglasio i na svom Instagramu, gde je sumirao utiske i priznao da njegov, ne tako dobar plasman, ne umanjuje sav trud koji je uložio kako bi sve izgledalo svetski, što je i dokazao.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luke Black (@lukeblackmusic)

- Koliko nam je bilo prelepo putovanje kroz "Evroviziju" ove godine, voleli smo svaki trenutak! Nije bio najbolji rezultat na krajnjoj tabeli, ali to ne umanjuje sav naporan posao koji smo imali zbog takmičenja - naveo je Luke Black.

- Ne mogu biti ponosniji! Doneli smo u Arenu kroz nastup naš mali svet fantazije! Volim vas i hvala vam za svu podršku koju smo dobili - dodao je muzičar na društvenim mrežama.

Mladi umetnik je potom ponosno podelio još jedan uspeh, koji je postigao numerom kojom nas je predstavljao na velikoj evrovizijskoj sceni. Naime, Luk se oduševio kada je video da se njegova pesma našla na globalnoj "viral 50" listi platforme "Spotifaj" za strimovanje muzike. Na ovoj listi se trenutno nalazi iznad čuvenih svetskih umetnika poput Džeka Bleka i Rite Li.

Instagram screenshot/lukeblackmusic
Luk Blek na "Viral 50" listi Spotifaja

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike