Raskinuli Bili Ajliš i Džesi Raderford! Ovo je razlog što je ljubav pukla za samo sedam meseci?

18.05.2023

17:58

0

Prvi put zajedno u javnosti pojavili su se prošlog okrobra

Raskinuli Bili Ajliš i Džesi Raderford! Ovo je razlog što je ljubav pukla za samo sedam meseci?
Bili Ajliš i Džesi Raderford - Copyright Profimedia

Pevački par Bili Ajliš i Džesi Raderford raskinuli su posle sedam meseci veze. Prvi put zajedno u javnosti pojavili su se proteklog oktobra, a su onda i ozvaničili ljubav na Instagramu u novembru.

Neobičnim kreacijama privlačili su ogromnu pažnju pojavljujući se zajedno na raznim događajima za ovo kratko vreme koliko im je romansa potrajala. Onda, njen predstavnik za medije potvrdio je šuškanja da je sve „palo u vodu".

Poslenji put ruku pod ruku viđeni su u aprilu na „Koačeli", da bi ubrzo rešili kako su ipak bolji samo kao prijatelji. Do tada, bili su i „pod mikroskopom" zbog razlike u godinama, za šta se sumnja da (im) je na kraju i presudilo.

Džesi je, naime, deceniju stariji od Bili i svakako je bilo onih koji su im zbog toga predviđali brz krah, kao i „strahova koje Ajlišova ima na tom polju".

Ona je jednom, konkretno u decembru, pričala kako joj je zaljubljivanje „baš strašno" i da joj je „teško da s nekim tek ostvari dublju konekciju". Ipak, bila je uzbuđena povodom dešavanja na tom polju i maksimalno je uživala sa Džesijem.

Bili Ajliš i Džesi Raderford, Profimedia
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike