Živi u lošim uslovima! Deca Tori Speling se razbolevaju zbog buđi u kući: Glumica se oglasila iz bolnice (FOTO)

18.05.2023

12:47

0

Ona živi u iznajmljenoj nekretnini

Živi u lošim uslovima! Deca Tori Speling se razbolevaju zbog buđi u kući: Glumica se oglasila iz bolnice (FOTO)
Tori Speling - Copyright Profimedia

Nekadašnja bogatašica Tori Speling danas živi u veoma lošim životnim uslovima, a kako bi to dokazala, otkrila je da se zbog buđi u kući gde živi sa svojom decom ona stalno i razbolevaju.

Kako je navela na svom Instagram profilu, glumica ovu nekretninu iznajmljuje, a sada će, ukoliko ne nađe mesto gde će da se preseli, otići sa porodicom u hotel.

Treba podsetiti da je Torin otac Aron Speling bio čuveni filmski i televizjski producent, sa procenjenim bogatstvom od 600 miliona dolara, ali je od toga svojoj ćerki ostavio 800.000 dolara. Ostatak je preneo na glumičinu majku Kendi, a deo novca ostavio je i u dobrotvorne svrhe. Inače, Tori danas nije u sjajnim odnosima s majkom.

Tori Speling sa suprugom i decom, Profimedia
Tori Speling sa suprugom i decom

Ipak, Kendin novac naslediće jednog dana Torina najstarija ćerka, iz fonda koji je osnovala njena baka u iznosu od 10 miliona dolara. 

- Tori ima potrošačku maniju, uđe u radnju i potroši 60.000 dolara za jedan dan - tvrdila je glumičina majka ranije za Dailymail.

Međutim, stanje doma u kom živi sa svojom decom još nije uticalo na Kendi da se predomisli i obezbedi naslednicu, te je Spelingova napisala da je sa detetom završila u hitnoj pomoći.

Profimedia
Kendi Speling

Reč je, navodno, o buđi koju su otkrili u kući koju iznajmljuju, ali je nisu dovoljno ozbiljno shvatali.

- Razgovarajmo o buđi... Evo nas opet u hitnoj pomoći. Svi se vrtimo mesecima u ovoj neprekidnoj spirali bolesti. Razboli se. Ozdravi. Opet se razboli. Neko sam vreme mislila... pa, to se dešava kada imaš malu decu u školi, stalno donose bolesti kući.

Infekcije zbog plesni, jeste li to ikad iskusili? Samo se stalno razbolevate, jedna infekcija za drugom. Infekcije disajnih puteva. Ekstremna alergija, kao i osip na koži mog jadnog Fina - poručila je ona uz fotografije iz bolnice.

 

 

- Dok danas sedimo ovde u Hitnoj svima uzimaju briseve, a prvo Finu sa streptokokom u grlu i visokom temperaturom. Sad znamo da ta kuća nije za život, da je opasna - požalila se ona fanovima, i dodala da se njenoj deci stalno spava, te da imaju vrtoglavice. Ona je napisala da je teško u sadašnjim uslovima preseliti veliku porodicu, naročito kada su njeni čalnovi bolesni - zaključila je zvezda "Beverli Hilsa".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike