Luna Đogani i Marko Miljković proslavili dve godine braka na egzotičnoj destinaciji: Par nazdravio za ljubav (FOTO)

18.05.2023 | 11:51

Pevačica i njen suprug su odlučili godišnjicu da proslave daleko od Beograda

Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Luna Đogani i njen suprug Marko Miljković rešili su da proslave godišnjicu braka u toplijim krajevima. Naime, oni su otputovali na Kipar, i odatle se obratili svojim fanovima snimkom na kom se vidi kako nazdravljaju u ime ljubavi. 

Instagram printscreen/luna_djogani
Luna i Marko proslavljaju dve godine braka

- Živeli za dve godine braka - napisala je Luna u opisu uz zaljubljeni emotikon, a isti snimak je podelio i njen suprug Marko. 

Na more su poveli i najmlađeg člana porodice - ćerku Miu, a par uskoro očekuje još jednu devojčicu. 

Marko je nedavno za 24sedam otkrio da svojoj supruzi uvek pomaže oko kućnih poslova. 

- Sve poslove radim u kući, naročito sada kada je trudna i, naravno, ničega me nije me sramota. Nikada mi Luna ni zbog čega nije pridikovala, a nisam ni ja njoj - kazao je on, te otkrio da li je nekada bilo potrebe da angažuju kućnu pomoćnicu. 

Printscreen/YouTube/ Sikter Tube
Luna Đogani i Marko Miljković

 

Podsetimo, Luna i Marko su obavili građansko venčanje 16. maja, a dva dana kasnije u crkvi pred najužim krugom prijatelja i porodice. Tada je Đoganijeva nosila elegantnu venčanicu s perjem i čipkom oko ruku, dok je kosu pokupila u punđu, a od nakita je imala samo minđuse sa belim biserima, dok je Miljković nosio svečano odelo, belu košulju sa leptir mašnom. 

Mlada je tada otkrila da je imala veliku tremu. - Baš smo se pripremali. Imala sam tremu, osećam se kao da sam udata. Imala sam lepu tremu, i u crkvi sam se osećala spokojno. Imam i burmu, jedva sam je stavila, ali dobro... - rekla je Luna za emisiju "deToxic".

Bonus video: 

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam